Hyppää sisältöön
sahojen_alue.jpg
Copyright 2022 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoki on kaikkea tätä -blogisarjassa esitellään Juupajoen kunnan palveluita sekä viranhaltijoita ja kunnan työntekijöitä työssään. Sisällöt voivat olla kuvapäiväkirjoja, tekstejä, videoita tai vaikkapa haastatteluja.

Olennainen informaatio kunnan palveluista löytyy tietysti kunnan verkkosivulta Palvelut -välilehden alta. Tässä blogisarjassa voimme kuitenkin uudesta näkökulmasta kurkata palveluiden toteutumiseen kuntalaisten arjessa, tutustua tekijöihin ja näyttää mitä kaikkea palveluihin kuuluu. Lukijasta riippuen, jotkin kunnan palveluista voivat olla itselle tutumpia, toiset taas ehkä vieraampia. Siksi ajattelimme esitellä ja kertoa niistä kaikista.

Sisällöissä pyritään ajankohtaisuuteen. Kevään ja kesän 2022 aikana esittelyvuorossa ovat ainakin Juupajoen kunnankirjasto, Juupajoen nuorisotoimi, hyvinvoinnin teema sekä vapaa-aikakoordinaattorin monipuolinen tehtävä. Paljon muutakin on luvassa, kun sisältöjä julkaistaan jatkossa noin neljän viikon välein.

 

Tästä klikkaamalla pääset suoraan eri blogisisältöihin:

 

  • Tulossa heinäkuussa: Kesä Juupajoella, kunnanjohtajan blogaus

 

Blogisarja jatkuu kuukausittain ainakin vuoden 2022 loppuun.

Mikäli sinulle herää kysyttävää tai kommentteja tästä blogisarjasta, niin ota yhteyttä sitä koordinoivaan kuntamarkkinoinnin projektityöntekijään Mervi Kinnuseen. Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00