Siirry sisältöön

Nuorten kesätyöpaikat

Kesätyö kunnassa antaa nuorelle arvokasta työelämäkokemusta tulevaisuuden uralle. Juupajoella kunta tarjoaa monipuolisia työtehtäviä peruskoulun päättäneille nuorille kunnan eri toimipisteissä. Myös paikalliset yhdistykset tarjoavat kesätyöpaikkoja nuorille.

Juupajoen kunnan kesätyöpaikat 2024

Haku kunnan tarjoamiin kesätyöpaikkoihin on päättynyt. Kaikkiin kesätyöpaikkahakemuksen lähettäneisiin ollaan yhteydessä viikon 11/2024 aikana. Kesätyöjaksot ajoittuvat koulujen loma-aikaan ja ovat kestoltaan vähintään kahden viikon mittaisia. Joihinkin työpisteisiin voidaan nuoria palkata pidemmäksikin aikaa, mikäli hakemuksia ei saada riittävästi. Tarjolla on 15 kesätyöpaikkaa kunnan teknisen toimen ulkoalueiden hoidossa, varhaiskasvatuksessa, kesäleireillä, uimakouluissa, kunnan viestinnässä sekä Kenkämuseolla.

Lisätiedot

Kunnan kesätyöntekijöiden infotilaisuus 17.4.2024 klo 15:30-17 vapaa-aikatalolla (Kirkkotie 1)


Kesätyöpaikkoja paikallisista yhdistyksistä OP Pohjois-Hämeen tuella

Juupajoen aktiiviset yhdistykset työllistävät 15–17-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Pohjois-Hämeen tuella. Kesätöiden hakuaika on käynnissä 4.-31.3. ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä.

Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan.  Juupajoella töitä nuorille tarjoavat ainakin seuraavat yhdistykset: Juupajoen Karjala-seura, Juupajoki-seura, Koskenjalan yhdistys, Kopsamon kyläyhdistys, Lylyn kyläyhdistys ja MLL Juupajoki. Hae kesätyöpaikkaa suoraan yhdistyksestä, jonka kesätyöpaikasta olet kiinnostunut. Alla olevasta linkistä löydät avoinna olevat kesätyöpaikat ja hakuohjeet:

Lisätietoja OP Pohjois-Hämeen kesätyökampanjasta(siirryt toiseen palveluun)


Kesätyötä Juupajoen 4H-yhdistyksen kautta

Myös Juupajoen 4H-yhdistyksen kautta on mahdollista hakea kesätyötä. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä toukokuusta elokuuhun asti (kassatyö, kiinteistönhoito, puhelinpalvelu, leiriohjaus). Töitä voivat hakea 13-28 -vuotiaat nuoret. Lisätiedot Ullalta 040 5960 854(siirryt toiseen palveluun).