Siirry sisältöön

Eläinlääkäri ja ympäristö­terveydenhuolto

Juupajoen kunnan ympäristöterveydenhuollon palvelut tuottaa Tampereen kaupunki yhteistoiminta-alueella. Eläinlääkäripalveluihin kuuluvat eläinlääkintähuolto, eläinlääkäripäivystys sekä valvontaeläinlääkärit.

Eläinlääkintähuolto

Oriveden ja Juupajoen alueiden eläinlääkintähuolto / eläinlääkärivastaanotto

Anttilantie 2, 35300 Orivesi, ajanvaraus arkisin klo 8-9

Eläinlääkäripäivystys

Tampere, Orivesi, Juupajoki, Kangasala, Pälkäne, Valkeakoski, Akaa ja Urjala

Arkisin klo 15-08, viikonloppuisin ja arkipyhisin:
Suur/hyötyeläinpäivystys, puhelin 03 56544700
Pieneläinpäivystys, puhelin 03 56544777
(puhelun hinta ppm)

Pieneläinpäivystyksen vaihtoehdot
Arkisin klo 15.00 – 8.00, viikonloppuisin ja arkipyhinä päivystää:

Tampereella Eläinsairaala Veter, Peltokatu 16, 33100 Tampere, p. 020 1750 190

Eläinsuojeluilmoitus

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä eläinsuojeluilmoituksen, kun kyseessä oleva eläin/eläimet on Tampereen, Akaan, Juupajoen, Kangasalan, Oriveden, Pälkäneen, Urjalan tai Valkeakosken alueella.

Ympäristöterveydenhuolto

Ympäristöterveydenhuollon(siirryt toiseen palveluun) tavoitteena on turvata asukkaille terveellinen ja turvallinen elinympäristö. Sen tehtäviä ovat:

Elintarvikevalvonta(siirryt toiseen palveluun) Tampereen elintarvikevalvontaan voi ottaa yhteyttä elintarvikkeiden turvallisuutta koskevissa kysymyksissä. Se valvoo elintarvikkeiden asianmukaista laatua, niiden valmistusta ja muuta käsittelyä.

Terveydensuojelu(siirryt toiseen palveluun) Tietoa muiden muassa uimavesien, koulujen oppilaitosten, päiväkotien, kerhotilojen, sosiaalialan yksiköiden, majoitustilojen, kauneushoitoloiden ja liikuntatilojen valvonnasta.

Eläinlääkintähuolto(siirryt toiseen palveluun) Eläinlääkintähuollon toimipiste sijaitsee Oriveden kaupungintalon alakerrassa osoitteessa Anttilantie 2. Vastaanotto sijaitsee kirjaston isojen ikkunoiden alapuolella, sisäänkäynti tapahtuu kaupungintalon takaa.

Asuminen ja terveys(siirryt toiseen palveluun)

Tupakkavalvonta(siirryt toiseen palveluun)