Siirry sisältöön

Elinkeinopalvelut

Juupajoella elinkeinopalveluiden toimintaan kuuluu elinkeinoelämän edistäminen ja tukeminen sekä sen kehittäminen. Elinkeinojen kehittämistä ja hankeyhteistyötä on seudulla toteutettu vuodesta 2013 lähtien sopimusperusteisesti Mänttä-Vilppulan elinkeinoyhtiön MW-kehitys Oy:n kanssa. Myös maaseudunkehittämisyhdistys PoKo ry sekä Pirkanmaan ELY-keskus tarjoavat yritysten neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja sekä rahoitusta.

Juupajoen kunnassa elinkeinopalveluista vastaa kunnanjohtaja ja yritysneuvojapalvelut MW-Kehitys Oy.

Ota yhteyttä kunnanjohtajaan

MW-Kehitys Oy:n yritysneuvojapalvelut

MW-Kehitys auttaa yrityksen perustamisessa ensiaskeleista lähtien. Ota yhteyttä, vaikka yritysideasi olisi vasta suunnitteluvaiheessa. MW-Kehitys avustaa aloittavia yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita yritysidean arvioinnissa, yritysmuodon valinnassa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä ja asiakirjojen laadinnassa sekä sopivien toimitilojen löytämisessä.

MW-Kehitys Oy auttaa sinua selvittämään mahdollisuutesi starttirahan saamiseen. Aloittavan yrittäjän neuvonta on maksutonta. Yritysneuvoja on tarvittaessa tavattavissa myös Juupajoen kunnanvirastolla (Koskitie 50, 35500 Korkeakoski). Ota ensin yhteyttä sopiaksesi tapaamisaika.

MW-Kehitys auttaa myös olemassa olevan yrityksen liiketoiminnan, uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen liittyvissä tarpeissa sekä toiminnan kansainvälistymiseen liittyvissä hankkeissa.

Juupajoki ja Mänttä-Vilppula
Yritysneuvoja Tero Turunen
Sähköposti: tero.turunen@mw-kehitys.com
Puhelinnumero: 044 5253 266
Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä


Starttiraha

TE-palvelut tarjoaa erilaisia palveluja ja tukea yrittäjyyttä harkitsevalle ja aloittavalle yrittäjälle. Mikäli tarvitset tukea toimeentulosi turvaamiseksi yritystoiminnan alkuvaiheessa, voit hakea TE-toimistosta starttirahaa. Huomioithan, että hakemus tulee jättää hyvissä ajoin ennen suunnitellun kokoaikaisen yritystoiminnan käynnistymistä ja yritystoiminta ei saa alkaa ennen kuin starttirahan myöntämisestä on tehty päätös.


PoKo ry

Maaseudun kehittämisyhdistys PoKo ry on yksi 54 Suomessa toimivasta alueellisesta Leader-ryhmästä ja PoKon toimialueeseen kuuluvat Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat. Leader-rahoituksella voidaan tukea muun muassa yritysten perustamista, liiketoiminnan käynnistämistä, kehittämistä ja investointeja. Lisäksi Leader-rahoitusta on haettavissa yleishyödyllisille hankkeille. Tutustu Leader-rahoituksen ja tuen monipuolisiin vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

Leader PoKo ry
Sähköposti: toimisto@pokory.fi
Osoite: Kauppakatu 23, 35800 Mänttä


Pirkanmaan ELY-keskus

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus eli ELY-keskus tukee pk-yritysten perustamista, kasvua ja kehittymistä tarjoamalla neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja sekä rahoitusta.


Tietoa yritystuista suomi.fi -palvelussa

Tietoa yrittäjyydestä ja yrityksen perustamiseen liittyvistä käytännön toimista sekä rahoituksesta saat kootusti myös Suomi.fi-palvelusta. Yrityksesi voi saada julkisia tukia ja avustuksia toimintansa eri vaiheissa. Voit hakea tukea yrityksesi perustamiseen, investointeihin ja kehittämiseen. Haettavissa on tutkimus-, osaamis- ja innovaatiotukia sekä avustuksia erilaisiin kokeiluihin.