Siirry sisältöön

Juupajoen Yrittäjät ry

Juupajoen kunta tekee monipuolista yhteistyötä paikallisen yrittäjäyhdistyksen kanssa. Juupajoen Yrittäjät ry toimii Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestön Pirkanmaan Yrittäjät ry:n paikallisyhdistyksenä.

Paikallinen yrittäjäyhdistys toimii Juupajoen pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä. Paikallisyhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan. Juupajoen yrittäjien oma yhdistys on perustettu vuonna 1951 nimellä Juupajoen Yksityisyrittäjät ry. Vuonna 1975 nimi muutettiin Juupajoen Yrittäjät ry:ksi.

Juupajoen aktiivinen ja aikaansaava yrittäjäyhdistys järjestää vuosittain useita näkyviä tapahtumia ja tempauksia kuten esimerkiksi Kaivinkoneiden lumenveiston SM-kilpailut, Yrittäjät tempaisee -tapahtuma ja vuoden yrittäjän valinta. Yhdistys tekee myös yhteistyötä koulun yrittäjäkasvatuksen kanssa ja palkitsee nuoria juupajokelaisia yrittäjiä.