Siirry sisältöön

Töihin Juupajoelle

Juupajoella on hyvä työpaikkaomavaraisuus ja monipuolista yrittäjyyttä. Suurimmat työllistäjät ovat sahateollisuus eli UPM Korkeakosken saha, JPJ-Wood Oy, Millog Oy:n Lylyn toimipiste sekä Juupajoen kunta.

Juupajoen kunnan avoimet työpaikat

Juupajoen kunnan avoimet työpaikat ilmoitetaan ja niitä haetaan aina valtakunnallisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Kuntarekryn verkkosivuilla voit hakea työpaikkoja erilaisilla avainsanoilla, kuten työtehtävän, nimikkeen tai sijainnin mukaan. Kaikki kyseisellä hetkellä avoinna olevat Juupajoen kunnan työpaikat saat näkyviin kirjoittamalla Kuntarekry -sivuston www.kuntarekry.fi(siirryt toiseen palveluun) etusivun hakukenttään sanan Juupajoen kunta.


TE-palveluiden avoimet työpaikat

TE-palveluiden avoimet työpaikat Työmarkkinatorilta. Sieltä löydät myös muuta työelämään liittyvää tietoa ja palveluita.


Juupajoelta on kätevä käydä töissä myös lähialueilla

Omaa ammattitaitoa, koulutusta ja kiinnostusta vastaava työpaikka voi löytyä myös muualta Ylä-Pirkanmaan alueelta. Juupajoki on siinäkin tapauksessa mainio asuinpaikka. Juupajoki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kantateiden 58 ja 66 välissä. Esimerkiksi Tampereelle pääset omalla autolla, linja-autolla tai junalla alle tunnissa, Mänttä-Vilppulaan tai Ruovedelle ajaa autolla puolessa tunnissa. Junayhteys Juupajoelta Tampereen sekä Haapamäen suuntaan kulkee arkisin neljä kertaa päivässä.