Siirry sisältöön

Juupajoki 110 vuotta

Juupajoen kunta täyttää vuonna 2023 kunnioitettavat 110 vuotta. Kunnan perustava kuntakokous pidettiin Kopsamon kansakoululla 3.5. 1913. Tätä päivämäärää pidetään kunnan virallisena syntymäpäivänä. Tuolloin valittiin kunnallislautakunnan jäsenet sekä puheenjohtajat tärkeimpiin elimiin.

Historia ja nykypäivä kohtaavat entisellä Kopsamon kansakoululla, sillä samainen rakennus toimii tänä päivänä esi- ja alkuopetuksen modernina opetusyksikkönä.

Juhlavuoden erityisen runsasta tapahtumatarjontaa toteutetaan yhteistyössä kunnan, yhdistysten ja yritysten kesken.  Päivitämme juhlavuoden isojen ja pienten tapahtumien lisätietoja sekä kuulumisia verkkosivujen tapahtumakalenterissa. Myös kunnan sosiaalisen median kanavilla Facebookissa ja Instagramissa kerrotaan juhlavuoteen liittyvistä tapahtumista ja kuulumisista. 

Poimintoja juhlavuoden tapahtumista:

Katso kaikki tapahtumat

Tiedotamme tulevista tapahtumista myös Juupajoen kunnan sosiaalisen median kanavilla.

Facebookissa: @Juupajoen kunta(siirryt toiseen palveluun)
Instagramissa: @juupajokifi

Juhlavuoden kunniaksi Juupajoen kuntamarkkinointiprojekti pitää yllä myös Instgram-profiilia @juupajokelainen. Siellä esitellään juhlavuoden aikana 110 erilaista isompaa tai pienempää juupajokelaista ilon ja ylpeyden aihetta.  Teemme vuoden aikana koontijulkaisuja tänne verkkosivuille myös niitä kuntalaisia varten, jotka eivät käytä tai seuraa sosiaalisen median kanavia.

Muutokset ja lisäykset tapahtumatietoihin ovat mahdollisia.

Lisätietoja kunnan järjestämistä tapahtumista