Siirry sisältöön

Tukea yrityksen perustamiseen

MW-Kehitys Oy

MW-Kehitys tukee sinua yrityksen perustamisessa ensiaskeleista lähtien. Ota yhteyttä yritysneuvojaan, vaikka yritysideasi olisi vasta suunnitteluvaiheessa!

MW-Kehitys avustaa aloittavia yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita yritysidean arvioinnissa, yritysmuodon valinnassa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä ja asiakirjojen laadinnassa. Aloittavan yrittäjän neuvonta on maksutonta. Yritysneuvoja on tavattavissa tarvittaessa myös Juupajoella (Kunnanvirasto, Koskitie 50, Korkeakoski). Otathan yhteyttä sopiaksesi ajan.

Mänttä-Vilppula ja Juupajoki
Yritysneuvoja Tero Turunen

Sähköposti tero.turunen@mw-kehitys.com(avautuu uuteen ikkunaan)
Puhelinnumero: 044 5253 266(avautuu uuteen ikkunaan)
Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä


Leader PoKo ry

Maaseudun kehittämisyhdistys PoKo ry on yksi 54 Suomessa toimivasta alueellisesta Leader-ryhmästä. Leader PoKon toimialueeseen kuuluvat Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat. Monipuolisilla Leader-rahoituksilla voidaan tukea muun muassa yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja. Lisäksi Leader-rahoitusta on haettavissa yleishyödyllisille hankkeille.

Sähköposti: toimisto@pokory.fi(avautuu uuteen ikkunaan)
Osoite: Kauppakatu 23, 35800 Mänttä


Pirkanmaan ELY-keskus

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksesta eli ELY-keskuksesta saat apua liikeidean arviointiin sekä koulutusta yritystoiminnan aloittamiseen ja hallintaan. ELY-keskus voi myös rahoittaa aloittavan yrityksesi toimintaa, järjestää koulutusta ja kehittää yritystoimintaa monipuolisesti erilaisilla kehittämisohjelmilla.

Osassa ELY-keskuksia voi hoitaa yrityksen rekisteröintiin liittyviä asioita, kuten tehdä rekisteröinti-ilmoituksen tai tilata kaupparekisteriotteen. Palvelun saatavuuden voi tarkastaa oman alueen ELY-keskuksesta.

Y-tunnus eli yritys- ja yhteisötunnus on viranomaisten yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteinen yritystietojärjestelmä YTJ mahdollistaa tietojen ilmoittamisen yhdellä ilmoituksella molemmille viranomaisille. Patentti- ja rekisterihallituksen, verottajan toimipisteen ja maistraatin lisäksi tämän rekisteröinnin voi tehdä osassa ELY-keskuksia, joista saa yrityksen Y-tunnuksen heti mukaan.

Pirkanmaan ELY-keskus
Kauppakatu 4
PL 467, 33101 TAMPERE
Puhelinvaihde 010 6025 500(avautuu uuteen ikkunaan) 

Starttiraha

Starttiraha on tuki aloittavalle yrittäjälle yritystoiminnan aloittamis- ja vakiinnuttamisvaiheessa.

Yritysrahoitus

MW-kehitys Oy

auttaa muun muassa:

Lisää tietoa löydät myös Yritysrahoitusesitteestä(avautuu uuteen ikkunaan).

MW-Kehitys Oy
Mänttä-Vilppula ja Juupajoki
yritysneuvoja Tero Turunen
tero.turunen@mw-kehitys.com(avautuu uuteen ikkunaan)
Puh. 044 5253 266(avautuu uuteen ikkunaan)
Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

PoKo ryleader

Maaseudun kehittämisyhdistys PoKo ry on yksi 54 Suomessa toimivasta alueellisesta Leader-ryhmästä ja PoKon toimialueeseen kuuluvat Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat. Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja. Lisäksi Leader-rahoitusta on haettavissa yleishyödyllisille hankkeille. Tutustu Leader-rahoituksen vaihtoehtoihin ja ota meihin yhteyttä!

www.pokory.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
Kauppakatu 23
35800 Mänttä
toimisto@pokory.fi(avautuu uuteen ikkunaan)