Siirry sisältöön

Teatterimatka: Saituri – Ihana raha

Juupajoen kunta ja Oriveden kaupunki järjestävät asukkailleen yhteisen teatterimatkan Tampereelle 24.11.2023. Ilmoittaudu mukaan katsomaan Tampereen Työväen Teatterin näytöstä Saituri - Ihana raha. Osallistumismaksu 50 €, joka sisältää lipun sekä kuljetuksen teatteriin ja takaisin. Näytös on K-18.

Näyttelijät ja esityksen kulisseissa. Mainosjuliste.

Juupajoen kunta ja Oriveden kaupunki järjestävät asukkailleen yhteisen teatterimatkan Tampereelle perjantaina 24.11.2023. Ilmoittaudu mukaan katsomaan Tampereen Työväen Teatterin näytöstä Saituri – Ihana raha. Osallistumismaksu 50 €, joka sisältää lipun sekä kuljetuksen teatteriin ja takaisin. Näytös on K-18.

Neljäsataa vuotta vanha komediaklassikko Saituri on yksi maailman rakastetuimpia näytelmiä. Talouden lait ovat muuttuneet, ihmisluonteen heikkoudet ovat pysyneet samoina. Edelleen raha sekä pilaa että ratkaisee kaiken.

Saituri Harpagonille raha on kaikkein tärkeintä maailmassa. Vaurastumisen toivossa hän on naittamassa lapsiaan varakkaisiin perheisiin. Itselleen hän toivoo vaimoa, joka tyytyisi mahdollisimman vähään. Tytär ja poika haluavat kuitenkin kuunnella sydämensä ääntä. Se johtaa heitä kohti rakkautta – vai johtaako?

Aikataulu: Juupajoen kunnanvirasto 17.20 – Oriveden K-Supermarketin pysäkki noin 17.45 – Tampereen Työväen Teatterilla esitys alkaa klo 19.00. Esityksen kesto 2,5 h väliaikoineen. Paluu Juupajoelle klo 23 mennessä. Halutessasi voit tilata itsellesi väliaikatarjoilut suoraan teatterista.

Ilmoittautuminen on auki 9.11.2023 klo 16.00 saakka. Ilmoittautua voit täyttää alla olevan ilmoittautumislomakkeen tai soittaa Juupajoen vapaa-aikakoordinaattorille arkisin klo 8.30-16.30. Mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Huomioithan, että näytös on K-18 teatterin anniskelualueen vuoksi.

Lisätietoja