Siirry sisältöön

Kesän lukuhaaste alakoululaisille: koululaiset vs henkilökunta

Juupajoen kirjasto, koulun opettajat ja nuokkarin henkilökunta haastavat alakoululaiset lapset lukemaan myös kesäloman aikana. Kirjat ja äänikirjat kulkevat lomalaisten mukana minne vain. Äänikirjan voi laittaa soimaan vaikka kesälomareissulla autossa. Kuntien yhteisessä e-kirjastossa pääset maksutta lukemaan e-kirjoja ja kuuntelemaan äänikirjoja. Palvelu toimii mobiililaitteilla.

Haaste: Pystytkö lukemaan enemmän kuin opettajat, kirjaston työntekijät ja nuokkarin tyypit?

Porkkana: Jos koululaiset päihittävät henkilökunnan, voittajille järjestetään omat elokuiset juhlat nuokkarilla. Luvassa paljon vesi-ilmapalloja, erilaisia skaboja ja herkuttelua.

Miten osallistutaan?

Lue kirja tai kuuntele äänikirja. Ilmoita kirjan tiedot alla olevalla linkillä tai mainoksissa olevalla qr-koodilla laskuriin. Joukkueiden tilannetietoja voit seurata kunnan verkkosivuilla. Tilanne päivitetään maanantaisin.

Lukuhaasteen tilanne nyt (päivitetty 24.6.24):

Koululaiset: 68

Henkilökunta: 18

Lisätietoja