Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: määräaikainen varhaiskasvatuksen ryhmäavustaja

Juupajoen kunnan hyvinvointipalveluiden esiopetuksen tulosalueelle haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen ryhmäavustajaa ajalle 30.7.2024-31.5.2025.

Tehtävää haetaan Kuntarekry-palvelussa, ja hakuaika päättyy 28.5.2024 klo 15.00.

Varhaiskasvatuksen ryhmäavustajan työssä olet tärkeä osa esiopetuksessa olevien lasten kasvun ja oppimisen tuen kokonaisuutta. Teet tiimityötä joustavassa esi- ja alkuopetuksessa Kirkonkylän koulun opettajien ja ohjaajien kanssa. Osallistut esiopetusajan lisäksi täydentävään varhaiskasvatukseen ja koululaisille järjestettävään aamu- ja iltapäivätoimintaan.

Olet joustava, avoin ja positiivinen. Haluat kehittää itseäsi. Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, jotka näkyy lasten kanssa toimiessa, vanhempien kohtaamisessa ja tiimityössä. Suhtaudut muutoksiin avoimesti ja positiivisesti.

Kirkonkylän koulu sijaitsee Kopsamon kylässä. Kopsamon alue kuuluu valtakunnallisesti merkittävään kulttuurimaisema-​alueeseen. Koulun oppimisympäristö on ihanteellinen pienille koululaisille ja antaa erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa uuden opetussuunnitelman mukaista ilmiöpohjaista oppimista. Rustiikkinen ulkokuori kätkee sisälleen modernin oppimisympäristön; Kirkonkylän koulussa hyödynnetään tietotekniikkaa ja sähköisiä oppimateriaaleja sekä välineitä ikätasoon sopeutettuna. Luonto on aivan nurkalla kalaisine järvineen, polkuineen, peltoineen ja laavuineen. Hiihtoladut, luistelukenttä ja leikkipuisto ovat pihapiirissä. Toiminnallinen oppiminen onnistuu niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus. Aikaisempi kokemus ja koulutus varhaiskasvatuksen alalta katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään vkon 22-23 aikana.

Lisätiedot