Siirry sisältöön

Juupajoen kunnan varhaiskasvatuksen opettajan rekrytointia jatketaan – vakituiseen työsuhteeseen etsitään varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2024 alkaen.

Juupajoen kunnan hyvinvointipalveluiden varhaiskasvatuksen tulosalueelle haetaan vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2024 alkaen.

Hakuaikaa 2.5. 2024 klo 15.00 asti.

Opettajan työssäsi keskiössä ovat lapsi ja perhe. Omaat vahvan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen pedagogisen toimintatavan, jonka ydin on leikki, lapsen osallisuus ja pienryhmätoiminta. Haluat kehittää aktiivisesti päiväkotimme ja lapsiryhmäsi pedagogiikkaa, tiimityötä sekä omaa ammatillisuuttasi. Suhtaudut muutoksiin avoimesti ja positiivisesti. Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, jotka näkyvät mm. tiimityöskentelyssä ja lasten ja perheiden kohtaamisessa.

Juupajoen päiväkoti sijaitsee Korkeakosken keskustassa lähellä mm. kirjastoa ja Juupajoen rotkoa. Päivittäiseen ulkoiluun lasten kanssa tarjoaa upeat puitteet lähellä oleva luonto ja päiväkodin monipuolinen piha. Päiväkotimme on pieni (lapsia n. 45). Opit näin ollen hyvin tuntemaan koko talon lapset ja perheet, henkilökunnan sekä oman esihenkilösi. Saat tukea työhösi myös varhaiskasvatuksen erityisopettajalta ja tunne-ja vuorovaikutustaito-ohjaajalta.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään viikon 19 aikana.

Hakuaika päättyy 2.5.2024 klo 15.00.

Lisätiedot: