Siirry sisältöön

Hyvinvointia edistävän toiminnan avustukset ovat haettavissa 29.3.2024 saakka

Kunnanhallitus julistaa haettavaksi paikallisille seuroille, yhdistyksille ja järjestöille tarkoitetut avustukset 26.2. – 29.3.2024 välisenä aikana. Hyvinvointia edistävään toimintaan on jaossa yhteensä 16500 euroa.

Avustukset voidaan myöntää yleis-​ ja perusavustuksena tai kohdeavustuksena. Avustusten myöntämisen perusteena olevat kriteerit ja hakuohjeet esitellään tarkemmin hakukaavakkeen liitteissä.

Hakukaavakkeita saa kunnanvirastolta ja ovat ladattavissa alta. Hakulomakkeet toimitetaan Juupajoen kunnan vapaa-​aikakoordinaattorille hakuajan kuluessa.

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto vuodelta 2023, yhdistyksen/seuran/järjestön kehittämissuunnitelma 2 vuoden ajalle sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024. Uusi hakija toimittaa myös yhteisön/yhdistyksen/järjestön säännöt.

Lisätietoja