Siirry sisältöön

Juupajoen kaunein jouluikkuna-kilpailu on käynnistynyt!

Kauneimman jouluikkunan tittelistä on kilpailemassa 18 hienoa ehdokasta eri puolilla Juupajokea. Mukana kilpailussa on paikallisia yhdistyksiä, yrityksiä ja Juupajoen kunta.

Kauneimmillaan jokainen jouluikkuna näyttäytyy paikan päällä katsoen, joten nyt joulukuussa löytyy mainio syy reippailla ja liikkua talvisäässä Juupajoella. Ikkunoista löytyy paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, teemoja ja tarinoita, joita voi käydä koko perheen voimin tutkimassa.

Omaa suosikkiaan voi äänestää pelkän valokuvankin perusteella mutta muistutetaan kuitenkin, että varsinainen valokuvakilpailu tämä ei ole. Valokuvien perusteella voi kuitenkin tehdä oman valinnan kaikkien ehdokkaiden kesken, mikäli ihan jokaista ei ehtisi tai pääsisi paikalle katsomaan.

Lisätiedot: Juupajoen kunta mervi.kinnunen@juupajoki.fi