Siirry sisältöön

Ehdota Vuoden hyvä teko -palkinnon saajaa

Juupajoen kunta on vuodesta 2007 lähtien jakanut Vuoden hyvä teko -palkinnon. Palkinnon suuruus on 300 euroa. Valintaraadilla on mahdollisuus myöntää halutessaan myös kunniamaininta.

Palkinnolla huomioidaan henkilöä/henkilöitä tai yhteisöä, joka on kuluvan vuoden aikana tehnyt sellaisen merkittävän teon, jonka ansiosta Juupajoki on entistä parempi ja viihtyisämpi paikka elää ja asua. Tavoitteena on löytää teko, joka on esim. antanut asukkaille mahdollisuuden osallistua, lisännyt viihtyisyyttä tai muulla tavalla vaikuttanut positiivisesti kuntalaisiin.

Lähetä ehdotuksesi 24.11. 2023 klo 15 mennessä

Tänä vuonna Vuoden hyvä teko -palkinnon valintaraatina toimii Juupajoen kunnan nuorisovaltuusto, jonka on tehtävään nimennyt ja valtuuttanut Juupajoen kunnanhallitus. Valintaraadin sihteerinä toimii hyvinvointijohtaja Anne Tuovila.

Ehdotuksia palkittavaksi voi tehdä kuka tahansa. Kirjalliset ehdotukset perusteluineen tulee toimittaa Juupajoen kunnalle 24.11. 2023 klo 15 mennessä. Ehdotukset voi toimittaa:

– suljetussa kuoressa osoitteeseen: Juupajoen kunta Koskitie 50 35500 Korkeakoski
– tai sähköpostilla: juupajoki.kunta@juupajoki.fi

Valinnan ehdokkaiden joukosta tekee kunnanhallituksen nimeämänä raati ja palkinnon saaja julkistetaan joululahjamessuilla 9.12.2023. Huomaathan, että nimettömänä tai nimimerkillä lähetettyjä ehdotuksia ei huomioida valinnassa. Raadilla on perustellusta syystä myös mahdollisuus jättää palkinto jakamatta.

Lisätiedot: valintaraadin sihteeri, hyvinvointijohtaja Anne Tuovila, p. 050-591 5456 anne.tuovila@juupajoki.fi

Vuoden esimerkillinen ja huomaavainen nuori

Myös vuoden esimerkillinen ja huomaavainen nuori -palkinnon saajaa voi ehdottaa 24.11.2023 klo 15 mennessä.

Jouni Merosen yritys PSL Meronen haluaa tuttuun tapaan palkita juupajokelaisen esimerkillisen ja huomaavaisen, alle 18-vuotiaan nuoren. Kirjalliset ja kuoreen suljetut ehdotukset perusteluineen on toimitettava 24.11. 2023 klo 15 mennessä osoitteeseen: PSL Meronen, Patalantie 21, 35520 Pirttikangas. Voittaja julkistetaan Juupajoen joululahjamessuilla 9.12.2023.