Siirry sisältöön

Harrastamisen Suomen mallin kerhot etsivät ohjaajia sekä järjestäjiä ensi lukuvuodelle

Juupajoen kunnan Harrastushässäkkä-kerhot starttaavat taas koulujen alkamisen myötä. Hankekausi on uudistunut ja kerhot valikoituneet oppilaiden toiveiden mukaisesti oppilaskyselyn perusteella. Kaikki kerhot ovat ala- ja yläkouluikäisille osallistujille maksuttomia.

Lentopallosta lähikuva.

Juupajoen kunnan Harrastushässäkkä-kerhot starttaavat taas koulujen alkamisen myötä. Hankekausi on uudistunut ja kerhot valikoituneet oppilaiden toiveiden mukaisesti oppilaskyselyn perusteella.
Kaikki kerhot ovat ala- ja yläkouluikäisille osallistujille maksuttomia.

Kerhot kokoontuvat viikoittain koko lukuvuoden ajan koulupäivien päätteeksi, pois lukien koulujen loma-ajat, jolloin myös kerhot lomailevat.

Olisitko sinä innokas järjestämään jotakin kerhoa tai kerhoja? Järjestäjä voi olla yritys, yksityinen henkilö tai yhdistys.

Yritys ja yhdistys: Lähetä tarjous kerhokustannuksista per kerta, teille sopivat ajankohdat, ohjaajan/ ohjaajien nimet sekä laatuperustelu (koulutus/kokemus). Tapaturmavakuutus edellytetään toiminnan järjestäjältä.

Yksityishenkilö: Maksamme kerhotuntipalkkion 30-40€, riippuen kerhon kestosta. Solmimme työsopimuksen kanssasi tuntien ajaksi ja huolehdimme tapaturmavakuutuksista. Kerhojen sisältöjä on alustavasti suunniteltu jo hankehakemusta tehdessä.

Suunnitellut kerhot lukukaudelle 2023-2024

Kirkonkylän koulu (pienet): Eläinkerho, Monen lajin liikuntakerho

Koulukeskus (3.-6.lk): Monen lajin liikuntakerho, monitaidekerho, hissa- ja yhteiskuntakerho

Koulukeskus (7.-9.lk): Kokkikerho, monitaidekerho, palloilukerho, kuntosalikerho

Mikäli kerhoja ei saada toteutettua ohjaajien puuttuessa tai osallistujien vähyyden vuoksi, kerhovalikoimaa täydennetään oppilaiden toiveiden perusteella uusilla kerhoilla. Tätä varten voit kertoa osaamisestasi ja innokkuudestasi ohjata tai järjestää jotain muutakin kuin ylläolevia, alustavia kerhoja. Hakemuksia otetaan vastaan 20.7.2023 saakka.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot kerhoihin liittyen