Siirry sisältöön

Juupajoella Repen ja Romun kyytiin tänä vuonna myös huonekalut

Repe ja Romu kuljetusauto

Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n tiedote 11.3.2024 (siirryt toiseen palveluun)

Kierrätyskiertue Repe & Romu & Riepu kiertää tänä vuonna Juupajoella kahdesti. Ensimmäinen päivä on torstaina 28. maaliskuuta ja toinen päivä 27. elokuuta. Juupajoen kierros on myös ainutlaatuinen, sillä kuormurikaksikon kyytiin saa tuoda tänä vuonna myös huonekalut ja muut isot jätteet.

Repen ja Romun kyytiin voi tuoda maksutta myös kaksi muovipussia kodin poistotekstiilejä. Poistotekstiili on tekstiiliä, joka ei kelpaa enää käyttöön. Poistotekstiilin tulee olla puhdasta, kuivaa ja hajutonta, vain silloin se voidaan hyödyntää kierrätyskuituna.

Jätteet tulee tuoda aikataulun mukaan pysäkeille, ei etukäteen. Maksaminen hoituu jateasemat.fi -verkkosovelluksella, jonne kannattaa rekisteröityä ennakolta. Näytä kuitti kuljettajalle kännykästäsi.

Repen ja Romun aikataulu ja pysäkit löytyvät Roskakalenterista tai verkosta pjhoy.fi/repejaromu(siirryt toiseen palveluun)

Mikäli kierros ei sovellu omiin aikatauluihin, voi jätteet viedä myös jäteasemalle ympäri vuoden (Lenkkitie 2-4, Orivesi). Jäteasema on avoinna ke ja to 9-17, pe 14-18 ja la 9-15. Puutarhajätteet ja risut voi viedä Tarastenjärven jätekeskukseen. Peräkärryllinen (enintään 2 kuutiota) otetaan maksutta vastaan. 

Ohjeet: Kierrätyskiertue Repe & Romu & Riepu

Kyytiin kelpaavat maksutta:

Juupajoella kyytiin kelpaavat myös (maksullinen vastaanotto):

Sekajätteet nostellaan kyytiin kouralla, joten niiden tulee olla isokokoisia tai hyvin jätesäkkeihin pakattuja. Irtojätteitä ei saada noukittua kyytiin.

Jätteiden vastaanottohinnat pjhoy.fi/hinnat(siirryt toiseen palveluun)

Kuva: Pirkanmaan Jätehuolto Oy