Hyppää sisältöön
kukkaloistoa_koskitiella_2.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Asetu ehdolle Juupajoen nuorisovaltuustoon eli NUVAAN!

Nuorisovaltuuston jäseneksi voidaan valita juupajokelainen tai muualla opiskeleva juupajokelainen 13-19 vuotias nuori. 

Nuorisovaltuuston toimikausi on kaksi vuotta. Ilmoittautumislomakkeen voit tulostaa Wilmasta, hakea koulunuokkarilta, Vapiksen nuokkarilta tai kunnanviraston infosta. Jätä hakemuksesi ti 11.4.23 mennessä nuorisopalveluiden henkilökunnalle nuokkarille tai kunnanviraston infoon/ postiluukkuun.

Valinnasta järjestetään vaalit, mikäli hakijoita ilmoittautuu yli 7 kpl – muussa tapauksessa nykyinen nuorisovaltuusto hyväksyy hakijat hakemusten perusteella suoravalinnalla.

Vaalit: Ehdokkaat julkistetaan 13.4.23 ja vaalit järjestetään yläkoululaisille viikolla 18. (2.-5.5.23). Nuokkarilla voivat käydä äänestämässä kaikki juupajokelaiset 13-19-vuotiaat pe 5.5.23 klo 17-21.

Lisätietoja: Moona Räty, nuorisovaltuuston ohjaaja, vapaa-aikakoordinaattori 040-7746443,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ballot box ge92b20de7 1280

Juupajoen kunta yhteistyössä nuorisokeskus Marttisen kanssa tarjoaa nuorille 13-18 - vuotiaille nuorille mahdollisuuden osallistua nuorisovaihtoon Kroatiassa (Split, Giovo) 1.-8.4.2023. Nuorisovaihto on Erasmus-ohjelman rahoittamaa toimintaa ja vaihtoon osallistuu nuoria Belgiasta, Kroatiasta ja Suomesta.

Teemana on tänä vuonna nuorten talouslukutaito ja nuorten elämään liittyvät muut aiheet mm. hyvinvointi, itsenäistyminen (kuka minä olen?), oman talouden hallinta, minuus digitaalisissa ympäristöissä, nuorten osallisuus, henkilökohtainen kehittyminen ja oman kapasiteetin vahvistaminen, ennaltaehkäisevä vihreä ajattelu ja kriittisen ajattelun kehittäminen.

Juupajoelta nuorisovaihtoon valitaan kahdeksan nuorta ja lisäksi matkaan lähtee kunnan oma nuorisoalan työntekijä. Nuorisovaihto-ohjelma kustantaa vaihdosta aiheutuneet kustannukset, kuten matkat, ruuat ja majoituksen. Ohjelmasta vastaa paikallinen nuorisoalan ammattilaisista koostuva tiimi, eikä siitä tule osallistujille kuluja.

Hakuaika nuorisovaihtoon päättyy sunnuntaina 26.2.2023 ja hakijat haastatellaan viikkojen 8-9 aikana. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille viikon 9 päätyttyä. Aikaisemmat osallistumiset nuorisovaihtoon eivät ole este toiselle osallistumiselle. 

Hakijalle: 

Hakuprosessiin osallistuminen tarkoittaa huoltajien ja nuoren sitoutumista matkaan ja koko prosessia tulee miettiä tarkasti yhdessä ennen hakemuksen jättämistä. Kaikki hakijat osallistuvat myös haastatteluun. Matkaa varten valitut tarvitsevat voimassaolevan Passin (Poliisi) ja eurooppalaisen sairasvakuutuskortin (Kela).

Valintakriteerit:

Haastattelun sekä kirjallisen hakemuksen perusteella valitaan matkalle max. kahdeksan juupajokelaista 13-18- vuotiasta nuorta. Hyvää kielitaitoa ei edellytetä (matkan yhtenä tarkoituksena on kartuttaa sitä). Valinnat ja haastattelut suorittaa tiimi, jossa on kunnan työntekijöitä.

Hakemuksessa ja haastattelussa painotetaan seuraavia asioita:

  • hakijalla on riittävästi sosiaalisia taitoja tehdä yhteistyötä toisten vaihtoon osallistuvin nuorten ja aikuisten kanssa
  • luotettavuus, kyky toimia ohjeiden ja yhteisten sääntöjen mukaisesti
  • hakija kykenee toimimaan muuttuvissa tilanteissa
  • hakija voi saada erityistä intoa tulevaisuutta varten
  • hakijan kielitaidon kehittymiselle olisi erityistä hyötyä matkasta

Valinnoista tiedotetaan kaikille hakijoille ja heidän huoltajilleen haun päätyttyä Wilmassa (Wilman puuttuessa sähköpostitse).

Valituille nuorille ja heidän huoltajilleen järjestetään kohdennettua tiedotusta ja yhteisiä tapaamisia käytännön matkajärjestelyitä varten. Matkalle lähtevät nuoret kokoontuvat muutenkin ennen matkaa mm. hieman tutustumaan kohdemaahan.

Valintakriteerien perustelut:

Koska matka sisältää kaikille uusia ja normista poikkeavia tilanteita, stressiä, jännitystä ja uusia sosiaalisia kontakteja, turvataan valintakriteeristöllä kaikille mahdollisimman turvallinen ympäristö. Omat huoltajat eivät ole matkassa mukana, joten pienen jännityksen ja stressin sietäminen on välttämätöntä. Myös odottelu kuuluu matkaan (mm. lentokentät).

Kielitaidon osalta ulkomaat antavat konkreettisen mahdollisuuden ottaa kontaktia vieraskielisiin ihmisiin. Haluamme rohkaista käyttämään omaa, vaikkakin heikkoa kielitaitoa. Uusi kieli avaa uuden maailman ja jo yhdellä sanalla pääsee alkuun. Kokemus voi kannustaa opiskelemaan kieltä lisää.

Kansainväliseen projektiin osallistuminen voi olla käänteentekevä asia nuoren tulevaisuutta ajatellen. Itsestään oppii uutta ja nuori voi saada uusia ystäviä sekä kansainvälisiä kontakteja. Joku voi saada kipinän vaikkapa tulevaisuuden opintoihin tai huomata olevansa hyväksytty uudenlaisessa ympäristössä. Joillekin viikon teema ja sisältö voivat olla juuri nyt ajankohtaista.

Kannattaa rohkeasti hakea mukaan: älä jätä hakematta siksi, että pelkäät ettet tule valituksi.

Hakulomakkeita saat Huparilta, nuokkarilta sekä kunnanviraston infosta keskiviikosta 15.2. alkaen. Hakulomake löytyy myös oppilaiden Wilma-viestin yhteydestä. Hakulomakkeet palautetaan kunnanviraston infoon tai sähköpostitse vapaa-aikakoordinaattorille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja nuorisovaihdosta: Moona Räty, vapaa-aikakoordinaattori 040 7746 443 

SYYSLOMA LÄHESTYY!

Tule mukaan SYPÄRILLE, eli syysloman päiväleirille! Tai nappaa kaveri mukaan ja hyppää bussiretkelle kohti Megazone-laserpeliseikkailua tai Edenin kylpylää!

Syyslomaviikon toiminnasta löydät lisää tietoa täältä: https://juupajoki.fi/palvelut/nuoret/leirit

Children Having Fun And Balancing On Tree In Fall Woodland 

 

 

Jälleen on monipuolista ajanvietettä tarjolla kunnan kerhojan muodossa. Kurkkaa syksyn 2022 ja kevään 2023 kerhoista lisätietoa täältä: https://www.juupajoki.fi/palvelut/nuoret/kerhotoiminta

 

Lisätietoja:

Ronja Kiviaho

Vapaa-aikakoordinaattori

Juupajoen kunta

040 774 6443 / ronja.kiviahoTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Juupajoen vapaa-aikatoimi järjestää yhteistyössä Oriveden ja Ruoveden nuorisotoimien kanssa pari kesäistä retkeä:

JUUPAJOKI kesä2022 power jpg

JUUPAJOKI kesä2022 hesa jpg

Päivitys 6.5.2022: Hakuaika on päättynyt, valinnat on suoritettu ja valinnoista on tiedotettu Wilmalla kaikille hakijoille. Onnea valituiksi tulleille ja iloa sekä intoa reissun valmisteluun!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt olisi tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus lisätä omaa hyvinvointia ja saada uusia näkökulmia omaa pihapiiriä pidemmältä! Kahdeksalla Juupajokelaisella 13-18 -vuotiaalla nuorella on nyt mahdollisuus hakea Erasmus -vaihto-ohjelman Accept me-matkalle. Vaihtoa on organisoinut mm. Nuorisokeskus Marttinen. 

 

HAKULOMAKE ja HAKUEHDOT löytyvät klikkaamalla TÄSTÄ. Matkasta löytyy lisätietoja alla olevasta tekstistä.

 

Nuorisokeskuksen Sami Sorjonen saapui Nuokkarille ke 13.4.2022 kertomaan tarkemmin tästä vaihdosta nuorille&heidän perheilleen!

Tässä tietoa vaihdosta:

ACCEPT ME -niminen nuorisovaihto

Teema: hyvinvointi. Sisältöinä esim. nuorten osallisuus, henkilökohtainen kehittyminen ja oman kapasiteetin vahvistaminen, kriittisen ajattelun kehittäminen, nuorten herättely tietoisemmiksi omasta hyvinvoinnistaan (self care).

Ajankohta: 9-16.7.2022

Kohde: Kroatia, Split, Giovo

Osallistujat: nuoria Belgiasta, Kroatiasta, Serbiasta ja Suomesta. Juupajoelta mukaan mahtuu 8 nuorta + meiltä mukaan lähtee yksi ohjaaja 

Päiviin sisältyy esim: ryhmätöitä, itsereflektointia, luovuutta, koskenlaskua, yllätys haastetehtävä, kivaa iltaohjelmaa, aihepiiriin liittyviä lautapelejä, omien arvojen pohdintaa ym.

Kustannukset: Lähtijöille kustannetaan Erasmus+ -rahoituksella pääosin tai kokonaan majoitus, lentoliput, kyyditykset, ruoat, vaihtoviikon mukainen ohjelma paikan päällä, passit, jne. Eli perheen oma rahoitusosuus jää hyvin pieneksi.

Kielitaito: Elekielellä se, mitä ei englanniksi osata sanoa :) Englanti ei ole muidenkaan mukanaolijoiden äidinkieli, joten asenne ratkaisee kielitaitoa enemmän. 

Vaihtoon osallistuminen edellyttää kykyä toimia ryhmässä, kuunnella ja noudattaa ohjeita sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Valituksi tulleille on ryhmätapaamisia ennen matkaa.

Mikäli asia herättää kiinnostusta ja kokemukset vaihto-ohjelmasta ovat hyviä, voimme miettiä lisää vaihtoehtoja tulevaisuudessa yhdessä nuorten kanssa.

Lisätietoja: Ronja Kiviaho/Vapaa-aikakoordinattori

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Juupajoen nuorisovaltuuston toimintakausi päättyy vuoden 2021 loppuun.

Uudelle toimintakaudelle 2022-2023 kerättiin ehdokkaita vaaleihin 12.11.2021 saakka. Ehdolle nuorisovaltuustoon saa asettua 13-19-vuotias Juupajoella asuva tai muualla opiskeleva juupajokelainen nuori.
Paikkoja Juupajoen nuorisovaltuustossa on 7, ja ehdolle asettui 7 nuorta, joten vaaleja ei järjestetty.

Juupajoen istuva nuorisovaltuusto hyväksyi kokouksessaan 18.11.2021 yksimielisesti kaikki ehdokkaat uuteen nuorisovaltuustoon.

Uudeksi nuorisovaltuustoksi kaudelle 2022-2023 valittiin:

Neea Heletoja
Kare Kaitaniemi
Mirca Palomäki
Juuso Särkinen
Antti Tenkanen
Viivi Uotila
Aino Äikäs

Nuva Logo

Lisätietoja Juupajoen nuorisovaltuuston toiminnasta:

Henna Ruostila
Vapaa-aikakoordinaattori
Nuorisovaltuuston ohjaaja
040 774 6443 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaa-aikakoordinaattorin sijaisena aikavälillä 14.3. - 31.12.2022: Ronja Kiviaho, 040 774 6443, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Juupajoen kunnassa on tarjolla tänä vuonna ennätyksellinen määrä koululaisten kerhotoimintaa.

Juupajoki on mukana valtakunnallisessa Harrastamisen Suomen malli -hankkeessa, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle Suomen koululaiselle harrastusmahdollisuus koulupäivän yhteydessä. Juupajoen HSM -hanke kulkee nimellä Harrastushässäkkä. Hankkeen kerhot tukevat kunnassa jo olevaa, monipuolista kunnan ja yhdistysten kerhotoimintaa. Kerhosisällöt ovat suunniteltu koululaisille tehdyn harrastuskyselyn perusteella.

Harrastushässäkän kerhojen lisäksi tarjolla on perinteisesti koulukeskuksen järjestämiä kerhoja ja nuorisotoimen kerhoja.

Kaikki kerhot ovat osallistujille ilmaisia.

Kerhoja järjestetään eskareille – 9 -luokkalaisille Kopsamon koululla, Koulukeskuksella ja uudella Vapaa-aikatalolla (Kirkkotie 1).

 

Kerhokoordinaattorina toimii Juupajoen vapaa-aikakoordinaattori Henna Ruostila, jolta saatte lisätietoja kaikkiin kysymyksiin:

Henna Ruostila

040 774 6443

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tai Wilman kautta!

 Vapaa-aikakoordinaattorin sijaisena aikavälillä 14.3. - 31.12.2022: Ronja Kiviaho, 040 774 6443, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Juupajoen kunnan ja paikallisten yhdistysten kerhotoimintaa voit silmäillä kokonaisuutena viikkokalenterista

 

HARRASTUSHÄSSÄKKÄ - KERHOT

Ilmoittautuminen ohjaajalle ti 31.8.2021 mennessä! Osallistujaminimi 4 hlöä, maksimi 25 hlöä.

 

Parkour&Kiipeilykerho x2

Kopsamon koulu
Maanantaisin klo 13 – 14.30, 6.9. alk.
0 – 2 -lk
Koulukeskus
Tiistaisin klo 14.30 – 16, 7.9. alk.
3 – 6 -lk

Kerhoja toteutetaan Parkour Akatemian Loikkakopla -virtuaalikurssin avulla liikunnanopettajan ohjauksessa. Loikkakopla -kerhoa toteutetaan syys- ja kevätlukukauden kurssein, ja tueksi (sekä jatkoa ajatellen) otetaan Parkourpolku -työkirjat oman edistymisen seurantaan ja motivointiin. Kerhoa järjestetään kahdelle eri ikäryhmälle: koulukeskuksen liikuntasalissa ja parkour -kentällä, sekä pienten lasten koulun liikuntasalissa ja pihapiirissä.

Ohjaajana: Niko Oksa               044 4138 225 (tav. myös Wilman kautta)

 

Pelisuunnittelu ja koodaus

Koulukeskus
Maanantaisin klo 14.30 – 16, 6.9. alk.
3 – 9 -lk

Pelisuunnitteluun ja koodaukseen lähdetään aivan helpoista pienistä tehtävistä, joilla opitaan alan perusperiaatteita. Opetellaan ohjelmoinnin perusteita ja koodaamista. Kehitetään ongelmanratkaisua, luovuutta ja innovatiivisuutta, tiimityötaitoja. Onnistumisen iloa saadaan luomalla joku yhteinen tai pienryhmäprojekti.

Käytössä on koulukeskuksen atk-välineet, ja ajatuksena on oppia käyttämään erilaisia helppoja ja kevyitä (ilmais-)ohjelmia, joita lapset pystyvät käyttämään kotikoneillakin.

Ohjaajana: Jukka Ruostila       044 3611 701

 

Koripallo

Koulukeskus
Tiistaisin klo 14.30 – 16, 7.9. alk.
5 – 9 -lk

Koripallo on Juupajoen lasten ja nuorten yksi toivotuimmista kerhoista, ja kunnasta aiemmin täysin puuttunut laji. Kerhoissa lähdetään liikkeelle koripallon perustaidoista ja mukavasta joukkuepelistä ilman kilpailua ja suorituspaineita.

Ohjaajana: Piritta Pasuri          044 413 8212 (tav. myös Wilman kautta)

 

Monen lajin liikuntakerho x 2

Kopsamon koulu
Keskiviikkoisin klo 13 – 14.30, 8.9. alk.
0 – 4 -luokkalaisille
(HUOM! 3 – 4 -luokkalaisille kuljetus koulukeskukselta Kopsamolle ja takaisin! Kuljetustarpeesta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä!)
 
Koulukeskus
Keskiviikkoisin klo 14.45 – 16.15, 8.9. alk.
5 – 9 -luokkalaisille

Kerhoissa harrastetaan vanhoja tuttuja liikuntalajeja sisällä ja ulkona kausiluonteisesti, sekä tutustutaan uusiin lajeihin, joihin ei pienessä kunnassa muuten ole mahdollisuutta.

Kerhoja toteutetaan osallistujien toiveet huomioiden. Lukuvuoden aikana toteutetaan myös retkiä eri lajikokeiluihin. Retket voivat olla myös kahden eri ikäryhmäkerhon yhteisiä.

Ohjaajana: Leevi Lehto (Ilmoittautumiset Henna Ruostilalle, 040 774 6443 tai Wilman kautta)

 

Kädentaidot

Torstaisin klo 14.30 – 16, 9.9. alk.
3 – 6 -lk.

Tutustutaan erilaisiin materiaaleihin laajasti eri tekniikoita hyödyntäen (kovat ja pehmeät materiaalit, käytössä koulukeskuksen puutyö- ja tekstiilityöluokat). Pyritään laajentamaan kädentaitojen osaamista myös uusimpien teknologioiden avulla (mm. ohjelmoitavat mikropiirit jne.) Opetus on oppilaslähtöistä, yksilölliset toiveet huomioiden.

Ohjaajana: Niko Oksa               040 545 4875 (tav. myös Wilman kautta)

 

NUORISOTOIMEN KERHOT

Ilmoittautuminen ohjaajalle ti 31.8. mennessä! Osallistujaminimi 4 hlöä, maksimi 25 hlöä.

 

Bändikerho

Maanantaisin klo 16.30 – 18, 6.9. alk.

3. – 9 -luokkalaisille

Vapaa-aikatalolla (Kirkkotie 1)

Bändikerhossa pääset soittamaan/laulamaan uuden vapaa-aikatalon bändikämpälle ja opettelemaan bändissä soittoa ohjaajan avustuksella! Aiempaa kokemusta soittamisesta ei välttämättä tarvita, vaan edetään osallistujien taitojen mukaan!

Tänä syksynä aloitetaan uusissa tiloissa, ja kerholaiset saavat myös osallistua uuden bänditilan sisustamiseen ja maalailuun niin halutessaan!

Ohjaajana: Jukka Ruostila 044 3611 701

 

Leffakerho

Avoin kaikille Nuokkarilla kävijöille.

Maanantaisin klo 18 – 20, 6.9. alk.

Vapaa-aikatalolla (Kirkkotie 1)

Leffakerhossa katsotaan yhdessä joka viikko eri tyylilajien elokuvia ja jutellaan niiden sisällöstä yhdessä ohjaajan kanssa. Omia toiveita saa esittää.

Elokuvien valinnassa noudatetaan ikärajoituksia.

Huom! Leffakerho toteutuu Nuokkarin avointen ovien aikana.

 

Taidenuokkari

Avoin kaikille Nuokkarilla kävijöille.

Keskiviikkoisin klo 17 – 19, 8.9. alk.

Vapaa-aikatalolla (Kirkkotie 1)

Taidenuokkarilla päästään syksyllä maalaamaan oman mielen mukaan seinämaalauksia uuden Vapaa-aikatalon Nuokkaritilaan sekä kokeilemaan erilaisia käsitöitä. Keväällä mahdollisesti toteutetaan taidetta ulkona.

Mukaan saa mielellään osallistua joka kerta, mutta myös silloin tällöin saa taidetilaan piipahtaa maalailemaan! Ulkopuolisten taiteilijavierailuiden projekteihin pyydetään etukäteen ennakkoilmoittautumisia (lisätietoja tapauskohtaisesti).

Ilmoittautumiset Pirrelle!

Ohjaajana: Piritta Pasuri (044 4138 212) + vierailevia taiteilijoita

 

Köksäkööri

Avoin kaikille Nuokkarin kävijöille.

Torstaisin klo 17 – 19, 9.9. alk.

Vapaa-aikatalolla (Kirkkotie 1)

Nuokkarin omassa kokkailukerhossa valmistetaan porukalla tuttuja ja erikoisempiakin ruokia, sekä järjestetään pop up -ravintolatoimintaa.

Ohjaajana: Piritta Pasuri 044 4138 212

 

Teatterikerho Oma-Teatteri

On tauolla alkusyksyn 2021, aloituksesta ilmoitetaan erikseen!

 

 

KOULUKESKUKSEN KERHOT

Yht. opettajaan Wilman kautta tai puhelimitse, aloitus- ja ilmoittautumisajat sekä ryhmäkoot voivat vaihdella.

 

Salibandykerho yläkoululaisille

maanantaisin klo 14 .30 – 16 Liikuntahallilla

Ohjaajana Timo Savolainen (050 320 0053)

 

Kuviskerho 4 - 9 luokkalaisille

tiistaisin klo 14.30-16.00 kuvaamataidon luokassa

Ohjaajana Anne Ylä-Viteli (050 572 1574)            

 

Teknisen työn kerho yläkoululaisille

keskiviikkoisin klo 14.30 - 16 teknisen työn luokassa

Ohjaajana Niko Oksa (040 545 4875)

 

YHDISTYSTEN KERHOTOIMINTAA

Juupajoen paikallisten lasten ja nuorten toimintaa järjestävien yhdistysten kerhotoiminnasta saat tietoa kunkin järjestäjätahon omilta sivuilta:

Juupajoen 4H -yhdistys

Juupajoen Eräpartio

Kesälle on vihdoin koko perheen ryhmämatkoja tarjolla! 

Matkat toteutetaan väljällä sijoittelulla bussiin, tarvittaessa useampaan, jotta retki sujuisi turvallisesti myös koronanäkökulmasta!

 

RETKI POWERPARKKIIN (HÄRMÄ)

To 1.7.2021
 
Lähtö Koskipostilta klo 8.50
ja paluu n. klo 20.20.
Aikaa paikan päällä n. 4,5 tuntia.
 
Matkan hinta päivärannekkeella:
Yli 130cm 45€ ja alle 130cm 33€.
 
Pelkkä matkan hinta: 
yli 18v 10€, 3-17v 7€ ja alle 3v ilmainen.
Sisäänpääsymaksu huvipuistoon: yli 15v 7€/hlö, 
alle 15v/eläkeläinen 5€/hlö ja alle 2v ilmainen.
 
Kts. karting-hinnasto www.powerpark.fi

Powerpark

 
 

RETKI KORKEASAAREEN ja / tai LINNANMÄELLE

 
TO 5.8.2021
 
    
 
 
Lähtö klo 8.40 Koskiportilta
ja paluu n klo 20.20
 
Mahdollisuus viettää aikaa molemmissa paikoissa 
tai sitten vain toisessa. Aikaa yhteensä n 5 tuntia.
 
 
Matkan hinta: yli 18v 12€, 3-17v 8€ ja alle 3v ilmainen
 
 
Jokainen maksaa ja huolehtii itse 
Korkeasaaren ja Linnanmäen maksuista
 
Kts. lisää www.korkeasaari.fi, www.linnanmäki.fi
 

Korkeasaari

 
 
 
 
Ilmoittautumiset molemmille retkille Oriveden kaupungin nuorisotoimistoon: 
puh 040-1339126.
 
 
Järj. Juupajoen kunnan vapaa-aikapalvelut
Yht.työssä Oriveden ja Ruoveden kunnan nuorisotoimet
 
 

Pe 28.5.2020 klo 17 - 21

Ilmoittaudu yhteiskuljetukseen Pirrelle: 044 413 8212 (vielä on tilaa vaikka vähän "myöhässäkin"!)

 

Teal Houses Summer Camp Flyer

Juupajoen nuorisovaltuusto tahtoi aktiivisesti tuoda kuntavaaleissa esiin nuorten äänen, ja edistää nuoria kiinnostavien aiheiden esiin tuloa kuntavaalien alla.

Nuorisovaltuusto tahtoi nostaa esiin kuntavaaliehdokkaiden suhtautumista Juupajoen kunnan nuorten asioihin. Koska vaalipaneelin järjestäminen koronarajoitusten vuoksi ei ollut mahdollista, nuorisovaltuusto keräsi kysymyksiä nuorilta somekanavilla ja koulukeskuksella ja kokosi niistä ehdokkaille kyselyn. 
 
Kyselyn tarkoituksena oli herättää nuorten äänestysintoa ja antaa nuorille äänestäjille sekä nuorten asioista kiinnostuneille aikuisille tietoa siitä, millaisia nuoria koskevia ja nuoria kiinnostavia asioita Juupajoen ehdokkaat edistäisivät Juupajoen kunnanvaltuustossa.
 
Kyselyyn saatiin melko vähän vastauksia, joka osaltaan antoi nuorisovaltuustolle negatiivista viestiä nuoriin ja heidän vaikutusmahdollisuuksiinsa suhtautumisessa. Vastaaminen ei ollut pakollista, mutta siihen reagoiminen oli nuorille tärkeää. Nuorisovaltuusto kiittää nöyrästi jokaista vaalitenttiin vastannutta, ja arvostaa valtavasti asiaan paneutuneita!
 

Tutustu alla olevista linkeistä tuloksiin ja näe, kuinka ehdokkaamme suhtautuvat nuoria kiinnostaviin aiheisiin! 

 

Juupajoen kuntavaaliehdokkaita haastettiin myös ilmoittautumaan nuorisovaltuustomyönteiseksi kuntavaaliehdokkaaksi 

 
Haasteessa valtakunnallinen nuorisovaltuustojen kattojärjestö Nuva ry. toi esiin nuorisovaltuustojen kuntavaaliteesejä, joita kunnissa toivotaan edistettävän. Alla linkki Nuva ry:n kuntavaalikampanjaan: 
 
 
Kuntavaaliehdokkaistamme lähes kaikki ilmoittautuivat halukkaiksi nuorisovaltuustomyönteiseksi ehdokkaaksi.
 

Kiitämme mielenkiinnostanne, ja toivomme vaalitentistämme olevan apua äänestysvalintaanne!

 
Juupajoen nuorisovaltuusto 2020-2021
Roosa Loponen, puheenjohtaja
Erkko Ojainmaa
Mico Palomäki
Veeti Skantz
Jaakko Särkinen
Jami Ylämäkipää
 
Henna Ruostila, Nuorisovaltuuston ohjaaja
 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00