Siirry sisältöön

Leirit ja retket

Juupajoen nuorisopalvelut järjestää eri-ikäisille lapsille ja nuorille leiritoimintaa koulun loma-aikoina. Omissa tiloissa tapahtuvan leiritoiminnan lisäksi Juupajoelta lähetetään nuoria myös nuorisovaihtoon ulkomaille. Leiritoiminnan lisäksi järjestetään päiväretkiä nuorten toivomiin kohteisiin.

näkymä bussin ikkunasta tyhjälle tielle

Lomaloikka päiväleirit

Juupajoen kunta järjestää Lomaloikka- päiväleiriviikot 6-14 vuotiaille 5.6.-16.6.2023. Leirit pidetään ma-pe klo 9-15 ja leireillä tarjotaan lounas sekä välipala.

Päiväleireillä seikkaillaan maailman kulttuureissa Makumatka maailman ympäri- teemassa. Leireillä kokkaillaan jännittäviä makuja ja tutustutaan eri kulttuurien peleihin ja leikkeihin.

Päiväleireillä saa rakentaa yhteistä suurta majaa vapaa-aikatalon takapihalle ja omia pikkumajoja sisätiloihin. Väliaikoina käydään uimassa ja pelaillaan erialisia vesileikkejä lähimaastoissa erilaisia kädentaitoja unohtamatta.

Päiväleirit toteutetaan yhteistyössä Juupajoen 4H:n kanssa. Mukana on neljä nuorta kesätyöntekijää aikuisten, nuorisoalan ammattilaisten lisäksi.

Ilmoittautuminen kesäleireille on auki. Ilmoittautua voi keskiviikkoon 31.5. saakka.

Kesäleirit Heimolassa

Juupajoen kunta ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Juupajoen osasto järjestävät yhteistyössä kesäleirejä Heimolassa lapsille ja nuorille. Leireillä askarrellaan, maalataan, liikutaan, pelaillaan, uidaan sekä nautitaan kesästä ja kavereiden kanssa olemisesta.

Lataa Juupajoen lasten ja nuorten kesäesite

Yhteystiedot: