Siirry sisältöön

Juupajokelaisia ilon ja ylpeyden aiheita, osa 2

Juupajoki täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Instagramiin on perustettu tili @juupajokelainen. Siellä esittelemme tämän vuoden aikana peräti 110 erilaista juupajokelaista ilon ja ylpeyden aihetta. Koosteet kaikista julkaisuista löydät myös täältä.

Siistimiskatselmus

Juupajoen rakennus- ja ympäristölautakunta tekee siistimiskatselmuksen torstaina 25.5.2023 klo 17.00 alkaen. Katselmus kohdistuu kylätaajamiin sekä …

Juupajokelaisia ilon ja ylpeyden aiheita, osa 1

Juupajoki täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Instagramiin on perustettu tili @juupajokelainen Siellä esittelemme tämän vuoden aikana peräti 110 erilaista juupajokelaista ilon ja ylpeyden aihetta.

Lasten mietteitä Juupajoesta 3.5.2023

Juupajoen kunta täyttää 110 vuotta 3.5.2023. Kotikuntamme merkitsee jokaiselle kuntalaiselle erilaisia ja erityisiä asioita. Vanhan …

Lasten mietteitä Juupajoesta 3.5.2023

Juupajoen kunta täyttää 110 vuotta 3.5.2023. Kotikuntamme merkitsee jokaiselle kuntalaiselle erilaisia, erityisiä asioita. Vanhan sanonnan mukaan lasten suusta kuullaan kuitenkin totuus. Niinpä kysyimme Juupajoen päiväkodin lapsilta ja 0-2 -luokkien oppilaita heidän mietteitään Juupajoesta. Olkaa hyvä!

Pistäpä joku nuorisokolumni!

Tällä kertaa blogissamme julkaistaan Juupajoen kunnan vapaa-aikakoordinaattorin ja nuorisovaltuuston ohjaajan Moona Rädyn kirjoitus. Teksti on …

Juupajoen kunnankirjaston viikko kuvina

Mitä muuta kirjastossa tehdään kuin piipataan kirjoja? No, vaikka mitä! Tervetuloa kurkistamaan Juupajoen kunnankirjaston arkeen yhden viikon aikana tallennetun kuvapäiväkirjan kautta.

Tutustutaan Juupajoen kunnan vapaa-aikakoordinaattoriin

Juupajoen kunnalla työskentelee vapaa-aikakoordinaattori, jonka erittäin monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävänkuvaan päästään nyt tutustumaan. Mitä ovat kunnan vapaa-aikapalvelut? Ja mitä koordinoitavaa niissä on? Millaisia työtehtäviä vapaa-aikakoordinaattorille kuuluu? Haastattelussa näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastasi Ronja Kiviaho, joka toimi kunnan vapaa-aikakoordinaattorin sijaisena 31.12.2022 asti.

Mikä ihmeen köksäkööri, hupari, ysigaala ja liikkavälkkä?

Tällä kertaa blogissa esitellään Juupajoen kunnan nuoristoimen palveluita. Mikäli omista kouluvuosista on aikaa, tai omassa perheessä ei juuri nyt ole yläkouluikäisiä, niin kyseiset termit eivät ehkä ole tuttuja. Erilaisia termejä ja niistä muotoutuneita lempinimiä saattaa silloin tällöin kuitenkin kuulla, joten ehkäpä ”nuorisotoimen sanakirja” avaa, mitä kaikkea Juupajoen kunnan nuorisotoimen palveluihin tänä päivänä kuuluukaan.

Kesän kiireet ja kesästressi

Tällä kertaa blogissa kunnanjohtaja Jyri Lammelan mietteitä kesästä 2022. Parhaillaan on käynnissä kesälomasesonki, kun kolmannes …