Siirry sisältöön

Liikuntahalli

Koulukeskuksen yhteydessä sijaitsevalla liikuntahallilla pääsee harrastamaan monipuolisesti eri palloilulajeja ja ryhmäliikuntaa. Liikuntahallilla toimii useat alueen liikuntaseurat ja tilat ovat vuokrattavissa myös yksityisten kuntalaisten tarpeisiin.

Koulukeskuksella, Koulutie 1:ssä sijaitsevalla liikuntahallilla harjoittelevat päiväaikaan koululuokat ja erityisryhmät. Koulupäivien jälkeisenä aikana ja viikonloppuina vuorot jaetaan seuroille ja yksityisille käyttäjille hakemusten mukaan. Näiden vuorojen jälkeinen aika on anottavissa yksittäisiin tapahtumiin.

Käyttövuorot liikuntahallilla

Liikuntahallin käyttövuorot 7.8.2023 – 2.6.2024 on jaettu hakemusten mukaisesti.

Juupajoen koulukeskuksella sijaitsevalle liikuntahallille sekä Kopsamon pienten lasten koulun liikuntasaliin on mahdollista hakea talvikauden ajaksi viikoittaista vakiovuoroa kesken kaudenkin. Tyhjänä olevia aikoja voi kysellä vapaa-aikakoordinaattorilta.

Kesäajan salivuoron saadaksesi, lähetä kuvaus salitarpeestasi aikataulutoiveineen oheisella lomakkeella Juupajoen vapaa-aikakoordinaattorille. Kertaluontoiset vuorot voi hakea puhelimitse.

Liikuntahallin käyttövuorot talvikaudella muuttuvat pitkin kautta. Tästä löydät aina ajantasaisen käyttövuorokalenterin. Myös kuntosalin varatut vuorot löytyvät kalenterin yläosasta.

Liikuntahallivuoroista vastaa

Salivuorojen hinnasto

Juupajoen kunta ei peri maksua alueen yhdistyksiltä, seuroilta eikä järjestöiltä tilan käytöstä. yritykset ja yksityiset käyttäjät maksavat käytöstään 12 €:n tuntivuokraa, joka laskutetaan puolivuosittain. Käyttövuokran voi maksaa myös liikuntaseteleillä. Halutessasi käyttää työnantajan tarjoamia liikuntaetuuksia tilavuokran maksamiseen, olethan yhteydessä liikuntapalveluihin.

Tilaa on mahdollista vuokrata esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen.

Tilavaraukset:

Yhteystiedot: