Siirry sisältöön

Liikuntahalli

Koulukeskuksen yhteydessä sijaitsevalla liikuntahallilla pääsee harrastamaan monipuolisesti eri palloilulajeja ja ryhmäliikuntaa. Liikuntahallilla toimii useat alueen liikuntaseurat ja tilat ovat vuokrattavissa myös yksityisten kuntalaisten tarpeisiin.

kuvassa tyttö takaa kuvattuna, lentopallo kädessä.

Koulukeskuksella, Koulutie 1:ssä sijaitsevalla liikuntahallilla harjoittelevat päiväaikaan koululuokat ja erityisryhmät. Koulupäivien jälkeisenä aikana ja viikonloppuina vuorot jaetaan seuroille ja yksityisille käyttäjille hakemusten mukaan. Näiden vuorojen jälkeinen aika on anottavissa yksittäisiin tapahtumiin.

Käyttövuorot liikuntahallilla

Kesäajan liikuntasalien käyttövuorot (5.6.-31.7.2023) ovat haettavina 24.5.2023 saakka. Juupajoen koulukeskuksella sijaitsevalle liikuntahallille sekä Kopsamon pienten lasten koulun liikuntasaliin on mahdollista hakea kesän ajaksi viikoittaista vakiovuoroa tässä haussa.

Kertaluonteisia vapaita salivuoroja voi kysellä kesken kaudenkin.

Syksyn käyttövuorot laitetaan erilliseen hakuun kesäkuun alussa.

Salivuoron saadaksesi, lähetä kuvaus salitarpeestasi tai seurasi/ yhdistyksesi salitarpeesta Juupajoen vapaa-aikakoordinaattorille. Halutessasi, voit jättää toiveesi myös puhelimitse.

Kevään salivuorot 4.6.2023 asti löydät alla olevasta tiedostosta.

Salivuorojen hinnasto

Juupajoen kunta ei peri maksua alueen yhdistyksiltä, seuroilta eikä järjestöiltä tilan käytöstä. yritykset ja yksityiset käyttäjät maksavat käytöstään 12 €:n tuntivuokraa, joka laskutetaan puolivuosittain. Käyttövuokran voi maksaa myös liikuntaseteleillä. Halutessasi käyttää työnantajan tarjoamia liikuntaetuuksia tilavuokran maksamiseen, olethan yhteydessä liikuntapalveluihin.

Tilaa on mahdollista vuokrata esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen.

Tilavaraukset:

Yhteystiedot:

Vikatilanteissa ota yhteys: