Siirry sisältöön

Kuntosali

Kuntosalilla harjoittelevat kaikenikäiset ja -kuntoiset laadukkailla ja monipuolisilla kuntosalivälineillä. Juupajoen kunnan kuntosali sijaitsee Koulukeskuksen liikuntahallissa.

kuvassa käsipainoja kasassa, lenkkarit sekä rannehikinauha.

Kuntosalilla harjoittelevat kaikenikäiset ja -kuntoiset laadukkailla ja monipuolisilla kuntosalivälineillä.

Kuntosali on avoinna:

Maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin klo 7-22

Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 6-22

Aukiolot nuorisokortilla:

Arkisin 14.30-18

Viikonloppuisin 8-18

Kuntosalilla käyttökatko 16.4.-17.4. (klo 12 saakka) Pimeä kahvila -tapahtuman vuoksi.

Huomioithan, että kuntosalia saattaa käyttää päiväaikaan koululaisryhmät sekä OSKON kuntoilijat. Käy rohkeasti ovella katsomassa, onko vapaata.

Kuntosalin hinnasto

vuosimaksu 140 € / työttömät ja opiskelijat 100 € / nuorisokortti 15 – 16 vuotiaille 100 €
kuukausimaksu 14 € / työttömät ja opiskelijat 10 €/ nuorisokortti 15 – 16 vuotiaille 10 €

Liikuntahallin ulko-oven avainpantti 50 €

Kuntosalikortti on voimassa maksamasi ajanjakson siitä päivämäärästä, kun se haetaan. Käyttöaika maksetaan kunnan tilille (tilinumeron saat kunnanvirastolta soittamalla) ja ladataan kortille kuittia vastaan.

Eläkeläiset voivat ladata käyttöaikaa ilmaiseksi panttimaksulla lunastettuun avaimeen.

Miten kuntosali kortti hankitaan?

Juupajoen kunnan tilille (numeron saa kunnan virastoon soittamalla), jolloin saat avaimen ja/tai käyttöaikaa kortille maksutositetta vastaan. Kun olet lunastanut avainkortin käyttöösi, voit maksaa lisää käyttöaikaa verkkopankissa ja lähettää maksutositteen osoitteeseen juupajoki.kunta@juupajoki.fi tai tuoda kuitin kunnan virastolle. Avaimellesi ladataan käyttöaikaa maksetun summan verran.

Kunnanvirasto on avoinna:
ma klo 9.00 – 16.00
ti-pe klo 9.00 – 15.00

Kulkuri- verkkokaupassa voit maksaa avainpantin ja/tai käyttöaikaa kortillesi, kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi ja ilmoittanut rekisteröitymisesi kunnan virastoon.

Kortin hinnan voi maksaa myös Smartum Liikunta- tai Kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntosetelillä tai E-passilla/Smartum-saldolla kunnan viraston neuvonnassa.

Peruskorttien alaikäraja on 17 vuotta.

Nuorisokortti

Nuorisokortin voi saada 15 – 16-vuotias. Kortin saaminen edellyttää perehdytystä kuntosalilla treenaamiseen ja vanhempien suostumusta harjoitteluun. Perehdytysajan voi varata vapaa-aikakoordinaattorilta.

Varaa perehdytysaika kuntosalille:

Käyttöaika nuorisokortilla on rajatumpi kuin peruskortilla: arkisin klo 14.30 – 18.00 ja viikonloppuisin 8.00 – 18.00

Aloittaessasi kuntosalilla harjoittelun

Liikuntapalveluista ja vapaa-aikakoordinaattorilta on mahdollisuus varata ilmainen ohjaustunti kuntosaliharjoittelua aloittaessasi. Tunnin aikana tutustutaan laitteisiin, käydään läpi tärkeimmät säädöt ja liikeradat.

Ota yhteyttä:

Vikatilanteet kuntosalilaitteissa

Havaitessasi vikatilanteita, rikkinäisiä laitteita tai kalusteita – ota yhteys liikuntahallin vahtimestariin asian selvittämiseksi.

Toiveita uusista laitteista ja kehitysideoita tulevaisuuden harjoittelua ajatellen voi osoittaa vapaa-aikakoordinaattorille.