Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa kaikista pirkanmaalaisten eli myös juupajokelaisten julkisista sosiaali- ja terveyspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Pirkanmaan hyvinvointialue

Kaikki sosiaali- ja terveyspalveluiden ajanvaraustiedot, yhteystiedot ja toimipaikat löydät osoitteesta Pirha.fi(siirryt toiseen palveluun)

Alla olevasta tiedostosta löydät ajankohtaiset yhteystiedot keskeisimpiin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Juupajoen kunnan asukkailla on käytössä samat toimipaikat ja yhteystiedot, kuin ennen vuoden vaihdetta. Voit käyttää myös sähköistä asiointia(siirryt toiseen palveluun), josta pääset verkossa tapahtuvaan ajanvaraukseen ja sähköisiin lomakkeisiin.

Pirhan Terveyspalveluiden neuvonta(siirryt toiseen palveluun)– sivulta löydät yhteystiedot  hoidon tarpeen arviota, neuvontaa ja ajanvarausta varten.

Hyvinvointialueen järjestämiä palveluita ovat mm.

Hätätapauksessa soita 112

Jos ihminen on hengenvaarassa, soita hätänumeroon 112. Henkeä uhkaavia tilanteita ovat esimerkiksi sydänpysähdys, kova rintakipu, tajuttomuus, hengittämättömyys, kova hengenahdistus tai kouristelu.

Päivystysapu numerossa 116117 tarjoaa ohjausta ja neuvontaa kiireellisissä terveysongelmissa, jotka eivät ole hätätilanteita. Päivystysapuun soitetaan harkittaessa lähtöä päivystykseen. Arkisin tulee ottaa yhteyttä ensisijaisesti omalle terveysasemalle ja hätätilanteissa tulee aina soittaa hätänumeroon 112.