Siirry sisältöön

Kokoustiloja käyttöösi

Juupajoen kunta tarjoaa käyttöönne kokoustiloja (valtuustosali ja kunnanhallituksen kokoushuone). Jos haluat varata kokoustilan:

Valtuustosalissa on tilaa 50:lle hengelle. Käyttökorvaus on 17 euroa/tunti ja koko päivä 70 euroa (sis. alv). Valtuustosalissa on videotykki ja kahvinkeittomahdollisuus.

Kunnanhallituksen kokoushuoneessa on tilaa noin 15:lle hengelle. Tila on maksuton ja käytössä on videotykki. Kunnanhallituksen kokoushuone on arkisin ensisijaisesti kunnan omassa käytössä.

Lisätietoja

Vapaa-aikatalo Nuokkarin tilat (sali + keittiö)  vuokrattavissa yhdistysten tapahtumiin kunnan oman toiminnan ulkopuolisina aikoina. Käyttökorvaus 10 €/tunti, 50 €/päivä. Paikallisten yhdistysten sekä kunnan omien hallintokuntien tilaisuudet ovat maksuttomia.

Liikuntahallin liikuntasali soveltuu hyvin esim. lasten syntymäpäiväjuhliin ja yhteisöllisiin tapahtumiin, Käyttömaksu 12 € /tunti. Paikallisten urheiluseurojen ja nuorisoyhdistysten sekä kunnan omien hallintokuntien liikuntatilaisuudet sekä lastentapahtumat ovat maksuttomia.

Vapaa-aikatalon ja liikuntahallin vuokraamisesta antaa lisätietoja vapaa-aikakoordinaattori.

Lisätietoja