Siirry sisältöön

Kunnan vuokra-asunnot

Kunnan vuokra-asuntotarjonta

Korkeakosken rivitalo
Kiertotie 5, 35500 Korkeakoski 

Koivukoto
Lylynkulmantie 1
35530 Lyly

Vuokra-asunnon hakeminen

Asukkaita valittaessa otetaan huomioon hakijan vuokranmaksukyky sekä luottotiedot. Hakijalle pyritään osoittamaan maksukykynsä mukainen asunto. Mikäli luottotiedoissa on häiriöitä, ei pääsääntöisesti tehdä vuokrasopimusta.

Hakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti.

Asiointisi tallentuu lähettämisen jälkeen omaan Suomi.fi viestit-palveluusi, josta voit vaikka
tulostaa lähettämäsi lomakkeen
. Palvelun kautta viestit kulkevat myös lomakkeella
määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen. Lomakkeen lähettämisestä ei tule erillistä ilmoitusta hakijalle.

Asuntohakemuksen liitteet

Vuokravakuudet

Juupajoen kunta perii yhden kuukauden vuokraa vastaavan vakuusmaksun vuokrasuhteen alkaessa. Vuokravakuudelle ei makseta korkoa.

Vakuusmaksu palautetaan vuokralaiselle vuokrasopimuksen päätyttyä huoneiston kunnon ja vuokranmaksutilanteen tarkistamisen jälkeen.

Asunnon irtisanominen

Vuokra-asuntojen irtisanomisaika on 1 kuukausi. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu.

Vuokranantajan irtisanoessa vuokrasopimuksen irtisanomisaika on kuusi kuukautta, jos huoneiston vuokrasuhde on välittömästi ennen irtisanomista kestänyt yhtäjaksoisesti vähintään yhden vuoden, ja muussa tapauksessa kolme kuukautta (vuokranantajan irtisanomisaika).

Tästä voit ladata asunnon irtisanomisilmoituslomakkeen, jonka voit tulostaa ja täytön jälkeen palauttaa tekniseen toimistoon, osoite Koskitie 50, 35500 Korkeakoski.

Ota yhteyttä