Siirry sisältöön

Tule mukaan kehittämään Juupajoen kasvatus- ja opetuspalveluita avoimeen työpajaan 8.2.2024

Juupajoen kunta selvittää opetustoimen kehittämisen vaihtoehtoja. Väestön määrän väheneminen ja syntyvyyden lasku vaikuttavat varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen järjestämiseen lähes kaikissa Suomen kunnissa, myös Juupajoella. Selvityksen tavoitteena on löytää Juupajoelle sopivia ratkaisuja ja ideoita varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen sekä muiden sivistyspalveluiden järjestämiseen. Juupajoen kumppanina selvityksen laatimisessa toimii Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI, joka on osa FCG:tä.

Osana selvityksen laadintaa järjestetään kaikille avoin tilaisuus, jonka tavoitteena on kerätä kuntalaisten ja sidosryhmien ajatuksia kasvatus- ja opetuspalveluiden tulevaisuudesta Juupajoella. Tilaisuudessa kerrotaan käynnissä olevasta opetustoimen kehittämisselvityksestä ja käydään yhteistä keskustelua aiheesta.

Käytämme tilaisuudessa sähköistä työskentelyalustaa, joten otathan älypuhelimen, kannettavan tietokoneen tai tabletin mukaasi!

KAHVITARJOILU!

Tilaisuus järjestetään Koulukeskuksen ruokalassa torstaina 8.2.2024 klo 17-19.
Osoite Koulutie 1, 35500 KORKEAKOSKI.

Tilaisuuteen on ilmoittauduttava etukäteen viimeistään 5.2.2024. Ilmoittautuminen tästä linkistä:

Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kehittämään!

Lisätietoja:

Anne Tuovila
Hyvinvointijohtaja, Juupajoen kunta
+358 50 591 5456