Siirry sisältöön

Osallistu Juupajoen kasvatus- ja opetuspalveluiden kehittämiseen!

Juupajoen kunta selvittää opetustoimen kehittämisen vaihtoehtoja. Väestön määrän väheneminen ja syntyvyyden lasku vaikuttavat varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen järjestämiseen lähes kaikissa Suomen kunnissa, myös Juupajoella. Selvityksen tavoitteena on löytää Juupajoelle sopivia ratkaisuja ja ideoita varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen sekä muiden sivistyspalveluiden järjestämiseen. 

Tässä kyselyssä kysymme, mitkä asiat ovat kuntalaisille erityisen tärkeitä varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa sekä muissa sivistyspalveluissa. Lisäksi kuulemme mielellämme kehittämisideoita ja ajatuksia opetustoimen kehittämisestä. 

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kerro rohkeasti mielipiteesi! Vastausaikaa on 21.12. saakka. Kysely toteutetaan anonyymisti, mutta voit halutessasi jättää yhteystietosi ja osallistua tuotepalkintojen arvontaan. 

Juupajoen kumppanina selvityksen laatimisessa toimii Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI, joka on osa FCG:tä.

Kiitos jo etukäteen yhteistyöstä ja ajastasi!

Tiedustelut liittyen kyselyyn:
Nanna Nieminen
Asiantuntija, MDI part of FCG
+358 50 554 5556 | nanna.nieminen@mdi.fi

Tiedustelut liittyen selvityksen laatimiseen:
Anne Tuovila
Hyvinvointijohtaja, Juupajoen kunta
+358 50 591 5456 | anne.tuovila@juupajoki.fi