Siirry sisältöön

Walleniuksen Wapriikin Joulu

Tunnelmallinen tehdasmiljöö kutsuu aistimaan joulun taikaa Walleniuksen Wapriikkiin Juupajoelle! Runsaasti erilaisia tapahtumia ja elämyksiä tarjolla.

Tee- ja kahvihuone Singer, Joulukauppa Lafka ja jouluovinäyttely 22.12. asti to-su klo 11-18 (jouluviikolla joka päivä).

Walleniuksen Wapriikin Joulumarkkinoilta löydät pienyritysten, tuottajien ja paikallisten uniikkeja tuotteita. Nelipäiväiset Joulumarkkinat 2.-3.12. ja 16.-17.12. klo 11-17. Lue lisää joulumarkkinoista tästä(siirryt toiseen palveluun).

Herkuttele joulubrunsseilla ja nauti elävästä musiikista joka viikonloppu 17.12. asti la-su klo 12-15. Lue lisää joulubrunsseista  tästä(siirryt toiseen palveluun).

Luvassa myös jouluisia konsertteja ja paljon muuta ohjelmaa. Lue lisää Walleniuksen Wapriikin jouluisesta jazz-konsertista tästä(siirryt toiseen palveluun).

Ota mukaan ystäväsi tai perheesi ja nauti jouluherkuista ja rustiikkisesta tunnelmasta joulun makujen ja tuotteiden äärellä. Mitä parhain mahdollisuus tehdä yksilöllisiä joululahjaostoksia!

Lisätiedot palveluntarjoajalta:  Walleniuksen Wapriikki (siirryt toiseen palveluun)

Walleniuksen Wapriikki
Walleniuksenkatu 2
Korkeakoski, Juupajoki
www.walleniuksenwapriikki.fi(siirryt toiseen palveluun)