Siirry sisältöön

Porkkari = Porukoiden nuokkari, päihteet ja nuoriso

juliste

Sitä tapahtuu lähempänä kuin uskotkaan!
Huoltaja, huolestuttavatko päihteet?

Juupajoen nuorisopalvelut järjestää huoltajille kohdennettuja nuokkari-iltoja erilaisia nuorten elämään liittyviä teemoja käsitellen. Ensimmäisen Porkkarin aiheena on nuoret ja päihteet.

Olet lämpimästi tervetullut Juupajoen vapaa-aikatalon nuokkarille 28.11.2023. Asiasisältöön pureudumme klo 18 alkaen, mutta sitä ennen tarjoamme osallistujille kahvit klo 17.45.

Porkkarissa kuulet ajankohtaista tietoa juupajokelaisten lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyen. Tilaisuudessa saat alueen päihdetilanteen lisäksi tietoa ja keinoja huolen tunnistamiseen ja välineitä asioiden puheeksiottoon oman lapsen tai nuoren kanssa.

Painopiste tilaisuudessa on yläkouluikäisissä nuorissa, mutta tilaisuus soveltuu hyvin myös alakoulun viimeisillä luokilla opiskelevien lasten huoltajille sekä jo yläkouluiän ylittäneiden nuorten huoltajille.

Porkkari järjestetään yhteistyössä Juupajoen kunnan perusopetuksen sekä nuorisopalveluiden kanssa. Tilaisuuteen on kutsuttu useita eri alojen asiantuntijoita sekä kokemusasiantuntijoita. Tilaisuus on maksuton, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista.

Lisätiedot Moona Räty, vapaa-aikakoordinaattori