Siirry sisältöön

Lux Korkeakoski -valotapahtuma

Syksyn valovoimaisin tapahtuma tuo valoiloa tehdasmiljöön varjoihin!  Lux Korkeakoski -valotapahtuma valaisee syksyn pimeyden 27.-28.9. 2024 Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella. Ilta tuo hämärtyessään esiin erilaiset valot ja valoteokset. Kiertele sisällä ja ulkona katsellen valoteoksia ja -esityksiä. Luvassa myös elävää musiikkia. Koe kuinka tehdasmiljöö täyttyy valoilolla. Valon voima ja loisto houkuttelee nauttimaan syksyisestä valotapahtumasta! Suosituksi muodostunut neljättä kertaa järjestettävä koko perheen valotapahtuma laajenee tänä vuonna.

Valoja ja valoteoksia:  Ilta tuo hämärtyessään esiin esitysten lisäksi erilaiset valot ja valoteokset, jolloin voi kierrellä tehdasmiljöössä sisällä ja ulkona katsellen valoinstallaatioita.

Ohjelma julkaistaan syksyn aikana. Seuraa ilmoittelua järjestäjän verkkosivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Tee- ja kahvihuone Singerissä nautitaan kuumia ja kylmiä juomia sekä makeita ja suolaisia herkkuja koko tapahtuman ajan. Myös Popcorn-kone kuumana! Samalla voi tutustua Galleria WW:n näyttelyihin sekä herkkukauppa- ja putiikki Lafkaan. Seuraa tapahtuman tunnelmia Facebookissa ja Instagramissa!

TERVETULOA SYKSYN VALOVOIMAISIMPAAN TAPAHTUMAAN!
Liput tulossa myyntiin syksyn aikana.

Perjantai ja lauantai 27.-28.9. klo 19.30.-01. Walleniuksen Wapriikki, Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki. Meille pääset suoraan junalla Tampereelta puolessa tunnissa!

Lisätiedot järjestäjältä:  sähköpostilla info@walleniuksenwapriikki.fi  tai puhelimitse 0405153362