Hyppää sisältöön
kukkaloistoa_koskitiella_2.jpg
Copyright 2022 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Päivitys 6.5.2022: Hakuaika on päättynyt, valinnat on suoritettu ja valinnoista on tiedotettu Wilmalla kaikille hakijoille. Onnea valituiksi tulleille ja iloa sekä intoa reissun valmisteluun!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt olisi tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus lisätä omaa hyvinvointia ja saada uusia näkökulmia omaa pihapiiriä pidemmältä! Kahdeksalla Juupajokelaisella 13-18 -vuotiaalla nuorella on nyt mahdollisuus hakea Erasmus -vaihto-ohjelman Accept me-matkalle. Vaihtoa on organisoinut mm. Nuorisokeskus Marttinen. 

 

HAKULOMAKE ja HAKUEHDOT löytyvät klikkaamalla TÄSTÄ. Matkasta löytyy lisätietoja alla olevasta tekstistä.

 

Nuorisokeskuksen Sami Sorjonen saapui Nuokkarille ke 13.4.2022 kertomaan tarkemmin tästä vaihdosta nuorille&heidän perheilleen!

Tässä tietoa vaihdosta:

ACCEPT ME -niminen nuorisovaihto

Teema: hyvinvointi. Sisältöinä esim. nuorten osallisuus, henkilökohtainen kehittyminen ja oman kapasiteetin vahvistaminen, kriittisen ajattelun kehittäminen, nuorten herättely tietoisemmiksi omasta hyvinvoinnistaan (self care).

Ajankohta: 9-16.7.2022

Kohde: Kroatia, Split, Giovo

Osallistujat: nuoria Belgiasta, Kroatiasta, Serbiasta ja Suomesta. Juupajoelta mukaan mahtuu 8 nuorta + meiltä mukaan lähtee yksi ohjaaja 

Päiviin sisältyy esim: ryhmätöitä, itsereflektointia, luovuutta, koskenlaskua, yllätys haastetehtävä, kivaa iltaohjelmaa, aihepiiriin liittyviä lautapelejä, omien arvojen pohdintaa ym.

Kustannukset: Lähtijöille kustannetaan Erasmus+ -rahoituksella pääosin tai kokonaan majoitus, lentoliput, kyyditykset, ruoat, vaihtoviikon mukainen ohjelma paikan päällä, passit, jne. Eli perheen oma rahoitusosuus jää hyvin pieneksi.

Kielitaito: Elekielellä se, mitä ei englanniksi osata sanoa :) Englanti ei ole muidenkaan mukanaolijoiden äidinkieli, joten asenne ratkaisee kielitaitoa enemmän. 

Vaihtoon osallistuminen edellyttää kykyä toimia ryhmässä, kuunnella ja noudattaa ohjeita sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Valituksi tulleille on ryhmätapaamisia ennen matkaa.

Mikäli asia herättää kiinnostusta ja kokemukset vaihto-ohjelmasta ovat hyviä, voimme miettiä lisää vaihtoehtoja tulevaisuudessa yhdessä nuorten kanssa.

Lisätietoja: Ronja Kiviaho/Vapaa-aikakoordinattori

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00