Hyppää sisältöön
kaislikko.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Etsitkö omakotitaloa Juupajoelta?  Harkitsetko kiinteistösi myymistä Juupajoella?

Voit halutessasi jättää oman ilmoituksesi tänne kunnan verkkosivuille. Ilmoituksessasi voit etsiä Juupajoelta ostettavaksi taloa, pientilaa, mökkiä/vapaa-ajan asuntoa tai tonttia.  Vastaavasti voit jättää tänne oman myynti-ilmoituksesi Juupajoella myynnissä olevasta kiinteistöstä. Kannattaa vilkaista myös vinkki-lista toimenpiteistä, joilla asunnon etsintää Juupajoelta voi tehostaa. 

Ennen oman ilmoituksesi jättämistä huomioithan, että Juupajoen kunta ei ole osapuolena tähän liittyvässä varsinaisessa asunnon- tai kiinteistönvälitystoiminnassa. Haluamme toiminnallamme auttaa yksityisiä asunnon etsijöitä ja asunnon myyjiä kohtaamaan toisensa. Tämä ilmoittelupalsta ei ole siis tarkoitettu kiinteistönvälittäjille. Vastuu ilmoituksen tietojen oikeellisuudesta ja kaikista mahdollisista jatkotoimista on aina ilmoituksen jättäjällä ja siihen vastaajalla keskenään. 

Lähetä ilmoituksesi sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Kirjaa ilmoitukseesi tarkat tiedot ja huolehdi mukaan ajantasaiset yhteystiedot, otamme tarvittaessa yhteyttä mikäli ilmoitukseen toivotaan lisätietoja tai haluamme sitä jostain syystä muokata. Pidätämme oikeuden muokata ilmoituksen sisältöä tälle verkkosivustolle sopivaksi ja päättää julkaisemisen lopettamisesta itsenäisesti. 

 

Päivitetty 15.9. 2022: 

Juupajoen kunta myy tarpeettomana vapaa-ajan asunnon huutokaupalla. Katso ilmoitus Huutokaupat.com -sivustolta.

 

Meille jätetyt yksityisten asuntoilmoitukset:  

Halutaan ostaa asunto Juupajoelta

 

Myytävät asunnot Juupajoella 

 

 

Ota yhteyttä: 

Mervi Kinnunen  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Juupajoen kuntamarkkinoinnin projektityöntekijä

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00