Hyppää sisältöön
sahojen_alue.jpg
Copyright 2022 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoen perinteiset joululahjamessut XXXVIII järjestetään tänä vuonna 10.–11.12. 2022 la-su klo 10-16 Juupajoen koulukeskuksen liikuntahallilla, Koulutie 1, 35500 Korkeakoski.

Myyjien ja näytteilleasettajien ilmoittautuminen on alkanut. Ilmoittaudu 17.11.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mervi.kinnunen@juupajoki tai toimita ilmoittautumislomake kunnanvirastolle osoitteeseen Koskitie 50, 35500 Korkeakoski.

Ilmoittautumislomakkeen voit ladata tästä: PDF-tiedosto tai Word-tiedosto.  Paperilomakkeita on saatavilla kunnanvirastolla.

 

Ohjeita ilmoittautujalle:

Tästä voit katsoa liikuntahallin pohjakarttaan piirrettynä, mille alueille myyntipaikkoja rakennetaan: pohjakartta

Myyntipaikat erotetaan puisilla sermeillä, näistä valokuvista näet millaisia sermirakenteet ovat:  sermikuva1 sermikuva2 

Myyntipaikkoja rajaavien sermien leveys on noin 216 senttimetriä, ja ne ovat ala-osastaan noin metrin korkeudelle avoimia. Sermien rakenteisiin ei saa naulata mitään, mutta somistaminen tai myytävien tuotteiden kiinnitys on sallittua nastoilla, nuppineuloilla tai naruilla. Huomaathan, että seinänvieruspaikoilla liikuntahallin seinään ei saa kiinnittää mitään. Mahdollisen taustakankaan voit kiinnittää vaikkapa rimaan, jonka nostat sermien päälle. Liikuntahallissa avotulen teko on kielletty.  

Myyjän/näytteilleasettajan on itse tuotava omalla myyntipaikalla tarvitsemansa/haluamansa kalustus (esim. pöytä, tuoli, hyllykkö).

Pienemmän myyntipaikan lattiapinta-ala on noin 2x2 metriä ja isomman noin 2x3 metriä.

Pyrimme noudattamaan mahdollisia paikkatoiveita parhaamme mukaan. Pidätämme kuitenkin oikeuden osoittaa lopullinen myyntipaikka. Tähän vaikuttaa ilmoittautuneiden kokonaismäärä, halutut myyntipaikkakoot sekä ilmoittautumisjärjestys. 

 

Joululahjamessujen ohjelma ja aikataulut: 

Joululahjamessujen ohjelmaa rakennetaan parhaillaan ja se julkaistaan kokonaisuudessaan lähiaikoina. Nyt jo tiedetään, että jouluvalmisteluihin ja pukinkonttiin löytyy tuttuun tapaan monenmoista mukavaa, mutta viikonloppuna on luvassa paljon kaikkea kivaa molempina päivinä.

Kaikille lapsiperheille ja lapsenmielisille tiedoksi, että joulupukki on vuoden kiireisimpänä aikana luvannut ilman muuta pysähtyä Juupajoella. Taikuri saapuu viihdyttämään messuvieraita ja jouluinen Tonttutohinat -esitys antaa mahdollisuuden kurkistaa Korvatunturille sillä aikaa kun Joulupukki on matkoillaan. Myös ihanat alpakat Prinssi ja Suttura saapuvat rapsuteltaviksi – nyt kannattaa varautua ainakin ottamaan muodikas alpakkaselfie. Myös monenmoista musiikkia on luvassa, esiintyjiä vahvistetaan parhaillaan. Viikonlopun molempina päivinä messuilta löytyy pienten lasten askartelunurkkaus ja monenlaista aiemmilta vuosilta tuttuja juttuja - ja vähän uuttakin on luvassa.

Julkaisemme ja päivitämme messujen lopullista ohjelmaa täällä kunnan verkkosivuilla ja kunnan Facebookissa.

Tapahtuman järjestää Juupajoen kunta. Lisätietoja saat myös Merviltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00