Hyppää sisältöön
kaislikko.jpg
Copyright 2022 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

25.3.2022 - Ajankohtaista tietoa koronarokotuksista

 

THL suosittelee nyt neljänsiä rokoteannoksia kaikille 80 vuotta täyttäneille sekä iäkkäiden hoivakodeissa asuville.

Neljänsillä annoksilla pyritään tehostamaan kyseisen ikäryhmän suojaa vakavaa, sairaalahoitoista tautia vastaan. Iäkkäiden hoivakodeissa neljänsiä annoksia suositellaan kaikille ilman varsinaista alaikärajaa. 80 vuotta täyttäneille ja iäkkäiden hoivakodeissa asuville neljäs annos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut 3 kuukautta. Jos 80 vuotta täyttänyt tai iäkkäiden hoivakodissa asuva on saanut kolme rokoteannosta ja sen lisäksi sairastanut koronavirustaudin, hän ei toistaiseksi tarvitse neljättä rokoteannosta. Kaksi rokoteannosta saaneelle koronataudin sairastaneelle 80 vuotta täyttäneelle tai iäkkäiden hoivakodissa asuvalle suositellaan kolmatta annosta, kun 3 kuukautta sairastetusta taudista tai edellisestä rokoteannoksesta on kulunut sen mukaan, kumpi on ollut viimeisin.

Mäntänvuoren Terveyden kotihoidon sekä asumisyksiköiden palveluiden piirissä olevien asiakkaiden rokotukset organisoidaan yksiköissä. Muut 80 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat kuntalaiset voivat varata ajan sähköisesti verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse rokotusten ajanvaraus- ja neuvontanumerosta (lisätiedot ajanvaraukseen alla). Myös omainen voi tehdä ajanvarauksen iäkkään henkilön puolesta.

Ajanvaraus ja neuvonta Koronarokotusaikoja on hyvin varattavissa Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen rokotuspisteille. Voit varata ajan sähköisesti verkkoajanvarauksesta, pääset sinne tästä tai puhelimitse numerosta 044 371 9000 (arkisin klo 9-12).

Koronarokotuksiin liittyvät tiedustelut ja yhteydenottopyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Nuvaxovid-rokotevalmiste
Rokotteella on myyntilupa 18 vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien ensimmäisiin ja toisiin rokoteannoksiin. Rokotetta suositellaan henkilölle, jolle ei voida antaa mRNA- tai adenovirusvektorirokotetta. Rokotteita voidaan antaa myös muille 18 vuotta täyttäneille, jotka haluavat tätä rokotevalmistetta muiden valmisteiden sijaan.

Rokotetta tilataan halukkaille. Ilmoitathan tarpeestasi mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla rokotuspuhelimeen puh. 044 371 9000

 

Lisää tietoa koronarokotuksiin liittyen Mäntänvuoren Tevreyden sivulta. 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00