Siirry sisältöön

Juupajoelle haetaan hallintopäällikköä

Hallintopäällikön avoin virka: tule mukaan rakentamaan pientä mutta rohkeaa kuntaa!

Juupajoen kunta hakee kunnallishallinnon ja talouden moniosaajaa hallintopalveluiden vastuualueelle. Olet kunnanjohtajan tärkeä työpari ja johtoryhmän jäsen. Toimit myös esihenkilönä asiantuntevalle 4 hengen hallinto- ja taloustiimille.

Tutustu tehtävään ja hae Kuntarekryn kautta. Tästä linkistä pääset suoraan työpaikkailmoitukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hallintopaallikko-578138/(siirryt toiseen palveluun)

Hakuaika: 23.1.2024 – 12.2.2024  klo 15:00.

Tehtäväkuvan keskeisin sisältö muodostuu vastuusta kunnan talous- ja hallintoasioista, hallinnon henkilöstöstä, päätöksenteon valmistelusta, kunnanhallituksen ja valtuuston sihteerinä toimimisesta sekä muista erikseen määriteltävistä ja sovittavista tehtävistä. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös toimia kunnan tietosuojavastaavana.

Teet sen minkä lupaat ja olet huolellinen tekijä. Sinulla on kunnan arjen perustiedot ja -taidot hyvin hallinnassa, sekä hyvät esihenkilö- ja vuorovaikutustaidot, organisointi- ja ratkaisukykyä sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme rohkeutta uudistaa ja uudistua.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys kunnallishallinnon tehtäviin. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan Kuntarekry.fi-palvelun kautta 12.2.2024 klo 15.00 mennessä. Pätevyyden osoittavat opinto- ja työtodistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään 21.2.2024.

Työntekijälle kunta tarjoaa viihtyisän työympäristön lisäksi e-passietuudet, kuntosalin, työhyvinvointitoimintaa sekä laadukkaat työterveyspalvelut.

Lisätiedot:
kunnanjohtaja Riku Siren, riku.siren@juupajoki.fi, p. 040 1331 590.