Siirry sisältöön

Juupajoen Helmet -aarrejahti

Juupajoen 4h-​yhdistyksen nuoret järjestävät juhlavuoden kunniaksi “aarrejahdin”. Joka viikko on etsittävänä uusi aarre Juupajoella. Etsimällä ja löytämällä pääset osallistumaan tuotepalkintojen arvontaan.

Vihjeitä juupajokelaisten aarteiden löytöpaikoista julkaistaan viikoittain. Aarrejahdin kesto 17.5.-18.8.

Katso kirjallinen vihje paikallislehdestä seurapalstalta keskiviikkoisin tai Juupajoen 4H:n sivulta.

Juupajoen 4H-yhdistys Facebookissa(siirryt toiseen palveluun)

Aarteiden löytöpaikoilta löydät kuvakoodin esim. UJ3==M, joka merkitään keräilykorttiin. Keräilykortteja on jaossa Taitopuodilla (Koskitie 62) ja kirjastolla (Kirkkotie 1) 15.5. alkaen. Jahdin päätteeksi keräilykortti palautetaan Taitopuodille, arvonta suoritetaan 19.8. Vähintään yhdellä koodilla voi osallistua arvontaan.

Lisätiedot: järjestäjä Juupajoen 4H-​yhdistys